Следва

Meadows in the Mountains 2014 - фестивал в сърцето на Родопите

Синът на Клинт Истууд в рекламната кампания на Hugo Boss

Той е много хубав, факт, станал ни известен след негова сесия за...

People of art преди 9 години

Той е много хубав, факт, станал ни известен след негова сесия за американското списание Town & Country. Скот Истууд, красив, магнетичен и фотогеничен, се пробва и в киното, но още няма кой знае какви роли. Затова пък е неотразим в новата рекламна кампания на Hugo Boss, където грее в черно-белите кадри, а компания в дамската половина от снимките му прави Еди Кембъл!

Още преди премиерата на първата си колекция за Hugo Boss, новоназначеният творчески шеф на немската фирма Джейсън Ву направи солиден и майсторски ПР - снима серия видеотийзъри и така повдигна завесата над плътните очаквания към работата му. Сега на линия е и самата кампания, на "пазара" редом с останалите кампании, което можеше да й "помогне" да остане незабелязана, ако не беше толкова добра.



Освен Еди Кембъл, която е блестяща, както обикновено, и която е точно като вътрешен човек за Boss, толкова добре стои на имиджа на марката, в снимките участва и Скот Истууд, когото всички познават като горещия син на Клинт Истууд, който хем прилича на прочутия си баща, хем е красив сам по себе си.



И именно той е, по избора на Джейсън Ву, мъжкото въплащение на новия Hugo Boss. Съгласяваме си мигновено и си пожелаваме, например, скорошна продукция с негово участие в България, когато положително ще го сгащим за автограф.



More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра