Следва

Стефан Данаилов разказва за препятствията в живота си - тази събота в COOL…T

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

В тези слънчеви, топли и дори горещи вече дни, спасение от жегата, можем да намерим eдинствено в киносалона...

Movies & TV преди 9 години

В тези слънчеви, топли и дори горещи вече дни, спасение от жегата, можем да намерим eдинствено в киносалона. Точно за това сме подбрали още хубави заглавия, които скоро ще можем да гледаме у нас.

Изберете, купете билети, заемете най-добрите места и се забавлявайте, защото единственото горещо нещо, ще бъдат филмите, които ще гледаме. 

Припомнете си и другите премиери тук: (Trailer 1, Trailer 2, Trailer 3, Trailer 4)

"Том и Шейн" ("Bridegroom")

Актьорите: Sasha Andreev, Cindy Bitney, Thomas Bridegroom

Режисьорът: Линда Блъдуърт-Томасън

Сюжетът: "Том и Шейн" предлага дълбоко личен ъгъл към дебата за правата на еднополовите двойки. Множество интервюта, снимки и видеокадри разказват за силната връзка между Том и Шейн, които в продължение на шест години устояват на тежките удари от семейството на Том и обществото. До деня, в който един трагичен инцидент разбива мечтите им завинаги и Шейн трябва да се бори, за да бъде признат като спътника в живота на своята сродна душа.

На 7-ми май 2012 г., първата годишнина от смъртта на Том, Шейн отдава почит към голямата си любов чрез видеоклип, озаглавен "Това може да се случи на теб”. До днес видеото има близо 5 000 000 гледания и е вдъхновило над 40 хиляди писма и коментари в YouTube и Facebook. Универсалното му въздействие показва, че историята на Том и Шейн е важна и трябва да бъде разказана. "Том и Шейн" е този разказ.

"Том и Шейн" е носител на наградата на публиката за най-добър документален филм на престижния филмов фестивал в Трибека.
 
Премиерата: 17 юни 2014 (България)

 



"В окото на бурята" ("Into the Storm")

Актьорите: Сара Уейн Келис, Арлен Ескарпета, Мат Уолш, Ричард Армитаж, Джереми Съмптер, Нейтън Крес, Скот Лорънс, Кайл Дейвис

Режисьорът: Стивън Куейл

Сюжетът: Заснет в стилистиката на “Чудовищно“ и “Проклятието Блеър“ филма с Ричард Армитидж разказва историята на група хора, които се оказват на пътя на огромно торнадо, което нанася непоправими щети в щата Оклахома.

По-голямата част от сцените са заснети от телефонни камери и преносими видеорекордери.

Сюжетът се фокусира върху овдовелия баща Гари Морис (Армитидж), който открива че сина му и няколко негови приятели от гимназията са изчезнали в района на торнадото. Заедно с професионален екип от преследвачи на бури Гари тръгва към пострадалия регион с надеждата да открие сина си жив и да го измъкне преди да се е появило ново, още по-опасно торнадо.

Премиерата: 15 август 2014 (България)







 

"Град на греха: Жена, за която да убиваш" ("Sin City: A Dame to Kill For ")

Актьорите: Девон Аоки, Джейми Кинг, Джейми Чънг, Джоузеф Гордън-Левит, Брус Уилис, Джуно Темпъл, Кристофър Мелони, Ева Грийн, Рей Лиота, Джеръми Пивън, Стейси Кийч, Майкъл Медсън, Джесика Алба, Джош Бролин, Джулия Гарнър, Мики Рурк, Росарио Доусън

Режисьорът: Робърт Родригес, Франк Милър

Сюжетът: Сюжетът на продължението на “Град на греха” е разделен на четири взаимосвързани истории, които са озаглавени “Жена, за която да убиваш”, “Просто още една съботна вечер”, “Огромната загуба” и “Дългата лоша нощ”.

“Жена, за която да убиваш”
Бившият фотограф от Бейсин Сити Дуайт Маккарти (в ролята Джош Бролин) е привикан от своята бивша любовница Ава Лорд (Ева Грийн), която иска да се измъкне от капана на жестокия си съпруг Деймиън Лорд (Мартон Чокас). Но много скоро Дуайт разбира, че истинските намерения на Ава са съвсем различни.

“Просто още една съботна вечер”
В нощта в която полицейския детектив Джон Хартиган (Брус Уилис) среща за първи път младата Нанси Калахан издирвания беглец Марвин (Мики Рурк) се събужда на магистралата към нaй-бедните квартали на града. Без да знае как е попаднал на това място и заобиколен от телата на няколко мъртви души Марвин започва свое собствено разследване на случилото се.

“Дългата лоша нощ”
Джони (Джоузеф Гордън-Левит) е нахакан комарджия, който тайно се подготвя да унищожи империята на най-големия и влиятелен престъпник в Син Сити.
Но ситуацията бързо се променя и скоро той попада в центъра на опасна битка на живот и смърт, в която са замесени местни гангстерски групировки и млада стриптизьорка на име Марси.

“Огромната загуба”
След смъртта на полицейския си закрилник Джон Хартиган танцьорката Нанси Калахан (Джесика Алба) прави всичко възможно за да превъзмогне тежката загуба. Едновременно с това тя изготвя план за отмъщение срещу най-големия враг на Хартиган - корумпирания щатски сенатор Роарк (Пауърс Буут).

Премиерата: 22 август 2014 (България)

 







"Костенурките нинджа" ("Teenage Mutant Ninja Turtles")

Актьорите:  Дани Удбърн, Ноел Фишер, Джеръми Хауърд, Уил Арнет, Мегън Фокс, Уилям Фичнер, Упи Голдбърг, Пийт Плозек, Алън Ричсън

Режисьорът: Джонатан Лийбесман

Сюжетът: "Костенурките нинджа" на Майкъл Бей се води от познатата съвременна история за легендарните градски нинджи, любимци на няколко поколения. Ню Йорк има нужда от герои. Градът тъне в мрак, откакто Шрьодер (Уилям Фикнър) и предвожданите от него нинджи от клана Фут са затегнали желязната си хватка около всички - от полицията до политиците.

Бъдещето изглежда също толкова мрачно, докато четирима прокудени братя, излезнали от градските канали, не откриват съдбата си като Костенурките нинджа. Те ще трябва да се съюзят с безстрашната репортерка Ейприл О‘Нийл (Мегън Фокс) и нейния оператор майтапчия Върнан Фенуик (Уил Арнет), за да спасят града и разгадаят коварните планове на Шрьодер.

Премиерата: 22 август 2014 (България)



 

"Нека сме ченгета" ("Let's Be Cops")

Актьорите:  Нина Добрев, Деймън Уейънс-мл., Ана Колуел, Анди Гарсия, Минди Робинсън, Джейк Джонсън, Патрисия Френч, Джеймс Д'Арси

Режисьорът: Люк Грийнфилд

Сюжетът: Сюжетът на филма ни представя историята на двама приятели, които са поканени на парти, където трябва да са преоблечени като герои. След дълго чудене двамата решават да се преоблекат като полицаи, но за тяхно учудване на бала се оказва, че е трябвало да бъдат само с маски. Въпреки всичко това ще постави началото на една истински вълнуваща история за двамата, които вече са мислени от всички за истински полицаи, а на тях това им харесва. Жените също се оказва, че са луди по полицаи, а на улицата никой не може да им каже нищо. Скоро тяхното превъплъщение става почти реално, а двамата започват да приемат и сигнали от полицейското управление за възникнали проблеми, които отиват да разрешават... леко напушени.

Премиерата: 15 август (България)







More from View Sofia

More Movies & TV