Следва

Ким и Кание Уест заведоха любовта си и в Мексико

Официално: Приказката на Мика Стоичков и Иво Аръков свърши!

Официално: Приказката на Мика Стоичков и Иво Аръков свърши!

People of art преди 9 години

Мика Стоичкова и Иво Аръков са се разделили, разкриха самите те, чрез личните си профили във facebook.

Първа новината обяви дъщерята на Христо Стоичков, а след нея думите й бяха потвърдени и от актьора. "Ще помоля всички, които досега поставяха името ми и това на Иво Аръков под общ знаменател, от днес нататък да не го правят, защото раздялата ни официално е факт. Баналното обяснение за несходство в характерите ни съвсем не е причината, а истината е, че се получи сблъсък на две силни личности, чиито призвания са в различни области и именно тук пътищата ни се разминават - Иво поема отново към театъра, а аз с гордост и приятелски чувства бурно ще го аплодирам! Приказката ни свършва ...сега!", написа Мика Стоичкова.

 Любопитното е, че и двамата вече са започнали да заличават общите си снимки. Приятелите и на Мика, и на Иво изразиха подкрепата си към тях и развоя на връзката им, пише bliasak.bg.

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра