Следва

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Поп Арт портрет на рапъра Бобо ще бъде част от изложбата Butterfly’s Evolution на Милена Танева

Младата художничка Милена Танева нарисува поп-арт портрет на Бобо като част от предстоящата си изложба Butterfly’s Evolution като това е първото позиране на рапъра досега...

All About Life преди 9 години

Младата художничка Милена Танева нарисува поп-арт портрет на Бобо като част от предстоящата си изложба Butterfly’s Evolution като това е първото позиране на рапъра досега.

Творбата е с размер 50/50 см и е черно-бяла, защото според авторката при Бобо като артист всичко винаги е точно и ясно. Платната в цикъла Butterfly’s Evolution ще включва личности от музикалната сцена, видени през очите на художничката, а всеки от тях ще бъде представен в стиловете абстрактната живопис и поп-арт.

Напълно в символиката на гъсеницата превърнала се в пеперуда, абстрактната живопис разкрива част от еволюцията на артиста, а поп-арт портретът е базиран на най-известната му снимка в Интернет. Изборът на Милена Танева да започне именно с Бобо серията си не е случаен, художничката дълги години живее в Гърция и когато се прибира обратно в България, първият концерт, на който попадна е на Bobo & The Gang като тя останава силно впечатена от енергията на Бобо на сцената. Освен като артист, Милена Танева цени Бобо и като автор на музика, а любимата й негова песен е „Пороци”. Сред останалите модели, потвърдили участие в изложбата са Любо Киров, Мирослав Иванов, Liter Jack, Поднулевия, Любен Христов, Venci Venc' и Играта, а откриването на Butterfly’s Evolution е тази есен в София като част от приходите са предвидени за благотворителност. 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 12 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.