Следва

Сесиите: Vogue, China, July, 2014

Днес избрахме: Loose Powder на Estée Lauder

Новата Perfecting Loose Powder на Estée Lauder е лека като перце, изключително фина пудра, която завършва по перфектен начин вашия грим, докато в същото време нежно придава изящество на кожата и изравнява нейния тен...

Hair преди 9 години

Новата Perfecting Loose Powder на Estée Lauder е лека като перце, изключително фина пудра, която завършва по перфектен начин вашия грим, докато в същото време нежно придава изящество на кожата и изравнява нейния тен. Чрез невероятното си копринено усещане, пудрата моментално прикрива несъвършенствата и омекотява кожата, като намалява видимите пори и изравнява тена.

Ключовите технологии в тази пудра са:

Технология омекотяваща кожата: бленда от уникални частици с форма и размери, които изглаждат и омекотяват повърхността на кожата, позволявайки лесното нанасяне и перфектното покритие. За този ефект допринасят сферични частици слюда, които се плъзгат като течност по кожата.

Златни оптични, слюдени частици: За разлика от традиционната бяла, минерална слюда, която понякога може да стои като тебешир на кожата, тази уникална слюда притежава способността да се напасва с цвета на кожата, от най-светлите до най-тъмните за непордажаемо натурален вид.

Контрол на лъщенето: Високата концентрация на минерали във формулата осигурява дълготраен и оптимален контрол на себума за един свеж и безупречен вид на кожата.

Estée Lauder Perfecting Loose Powder се предлага в 3 универсални цвята, които подхождат на всеки тен.

Може да я намерите на щандовете на Estée Lauder в цял свят и на www.Estēelauder.com от юли 2014.

Препоръчителна цена: 78лева.

More from View Sofia

Формата на веждите: от перфектната арка на Нефертити до актуалното в Instagram

Face преди 2 години

Веждите са фетиш! Достатъчно е да погледнем сресаната италианска арка на новата ни страст Дамяно Давид, за да разберем, че те значат много, говорят на свой език, привличат магнетично. Всъщност, те са фетиш не само на нашето време. Манията по тях датира от древността, защото нищо друго не придава толкова характер на лицето 

More Hair