Следва

Fashion Days: В петък, 13-и, пазаруваме с любов

Доминик Фантачино - Регионален мениджър на H&M за България: "Майка ми винаги ми казваше да не следвам сляпо модата, а да си играя с нея"

Вчерашната вечер премина под знака на H&M Studio, а освен удоволствието от допира на женствените коприни и...

All fashion преди 9 години

Вчерашната вечер премина под знака на H&M Studio, а освен удоволствието от допира на женствените коприни и изящните декорации по oversized саката, успяхме да се срещнем лично и с регионалния мениджър на шведската марка за България Доминик Фантачино. Жената с най-очарователна усмивка отговори на няколко блиц въпроса в приятен разговор за новата колекция на H&M, личния стил и модните уроци.

VS: Здравейте, много ни е приятно! Изглеждате фантастично в тази рокля, тя е сред любимите ни от колекцията H&M Studio. А кои са Вашите топ 3. Или пък 5?
Доминик Фантачино:
Прекрасна е тази рокля, нали? Определно влиза в личния ми топ 5. Влюбена съм и в oversized якето със закачливи пилотски детайли, което стои зашеметително с ефирните копринени комбинезони. Панталоните с изявен спортен характер също са сред любимите ми и перфектно допълват саката с мъжки силует.



VS: Кои трендове за Есен/Зима 2014 харесвате най-много с днешна дата?
ДФ:
Спред мен най-умното, което можем да направим, е да миксираме тенденциите според собствените си предпочитания и усет и в този ред на мисли дизайнерите на H&M са се справили чудесно с тази задача, това ясно се вижда в новата колекция H&M Studio. Но трябва да призная, че комбинацията от супер женственост и семпло момчешко намигване е сред любимите ми трендове напоследък.



VS: Любимата ви класическа дреха за всички времена?
ДФ:
Категорично за мен това е коженото яке! Това е дрехата, която можем да комбиниаме с всичко и винаги стои страхотно.

VS: Кoя е последната ви покупка и защо точно тя?
ДФ:
Уау, нека да помисля, пазаруването ми е голяма страст! Последната ми модна придобивка е една страхотна веревна пола с африкански принт, лачени детайли и жълти акценти тук-там. Чудесна е, нямаше как да не си я подаря, а и е прекрасна в комбинация с oversized яке.



VS: Най-добрият урок по стил, който научихте от майка си?
ДФ:
Страхотен въпрос! Майка ми винаги ми казваше да бъда себе си и да не следвам сляпо модата, а да си играя с нея и да комбинирам отделните елементи по такъв начин, че да ги превръщам в свои и да се чувствам комфортно в кожата си. Мисля, че това се отнася за всяка съвременна, уважаваща себе си жена.

VS: Благодарим за вниманието, за нас беше удоволствие!
ДФ:
И аз благодаря!


 

More All fashion