Следва

СТАРТ на ЛЯТОТО казваме сега с нашата закачлива ИГРА!

Кое е момичето на ViewSofia и SHISEIDO, което ще посрещне лятото с продуктите на козметичния бранд?

Преди седмица те зарадвахме с хубавата новина, че можеш да станеш горд притежател на слънцезащитен фон дьо тен и слънцезащитен компактен...

All About Life преди 9 години

Преди седмица те зарадвахме с хубавата новина, че можеш да станеш горд притежател на слънцезащитен фон дьо тен и слънцезащитен компактен фон дьо тен, с които да посрещне достойно лятото и те помолихме да ни кажеш защо точно ти ги заслужаваш. 

Да изберем кое е момичето на ViewSofia и Shiseido не беше лесно,  но пък след като формирахме нашата топ десятка, стигнахме и до финалиста на напълно случаен принцип.

Харесахме много всички участници, но късметлийската ръка на един от нашите редактори изтегли имената на нашата читателка с псевдоним Крем, която ни е написала следното: "Трябват ми, защото СЪМ момичето на SHISEIDO и момичето на View Sofia! Едното използвам с удоволствие от поне 10 години, а другото чета с удоволствие от поне 5!!! Благодаря за готиния, пореден, шанс!"

Тя получава двата прекрасни продукта на луксозната марка и удоволствието да използва SHISEIDO цяло лято! 

Честито на нея! Благодарности на всички останали!

Очакваме тя да се свърже с нас на познатия мейл [email protected], или на редакционните ни телефони, за да уговорим как да получите наградата си, в срок от 7 календарни дни, т.е. 20 юни включително.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.