Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 16 - 22 юни

Editors' Choice: Моят куфар за един дълъг летен уикенд - Гергана

Да носим сандалите си в ръка, да изпием коктейла си на тротоара, да бием път чак до другия край на света, или...

All About Life преди 9 години

Да носим сандалите си в ръка, да изпием коктейла си на тротоара, да бием път чак до другия край на света, или поне България, за едно-едничко, най-много две потапяния в хладното море, са ни присъщи и напълно приемливи странности, оправдани от лятото и необходимостта му да е толкова неприлично - босо, спонтанно, разголено, мокро.

Такъв е и нашият сценарий за един уикенд, малко по-дълъг от обичайния, например от петък следобед до обедно време в понеделник, предварително планиран или решен в последния момент, който да ни разсее от всичко сериозно, да ни презареди за новата седмица, да даде тон на жадувания ваканционен сезон.

В един куфар, не какъв да е, а красив, червен, секси и надежден, с името Samsonite, пет от нас, редакторите на ViewSofia, събрахa най-необходимото и няколко неща за разкош, напълно в стила на кратката ни, но пълноценна лятна почивка.

Кой какво сложи в своя Samsonite ще покажем в пет поредни дни. 
 
Гергана

Куфар, пълен с базисни неща, сред които поне 3 бели тишърта, още няколко в любимото ми моряшко райе, чифт перфектни джинси и още един чифт къси секси деним гащи, риза и всичките й приложения на плажа и в града, удобни мокасини или маратонки и козметиката, без която не тръгвам никъде – това е, което ми трябва за един дълъг летен уикенд, където и да се случи той. Важното е да съм на път.

Не мога и не искам без мицеларната вода на Bioderma, а кожата ми винаги има нужда и от лосиони за след плаж. А напитката, която ме следва навсякъде, е ябълковият сайдер, изпотен и страшно ароматен с етикет Somersby.








 
Бели блузи, ViewSofia Shop
Бели къси панталонки, ViewSofia Shop
Джинси, ViewSofia Shop
Бански с десен на точки, H&M
Обувки от изкуствена кожа, H&M
Мицеларна вода, Bioderma
Гел за тяло за след слънце, Bioderma
Книгата - два романа на Харуки Мураками от издателство Colibri
Колие, H&M
 
Още от поредицата: 
Editors' Choice: Моят куфар за един дълъг летен уикенд - Виктория
Editors' Choice: Моят куфар за един дълъг летен уикенд - Елена
Editors' Choice: Моят куфар за един дълъг летен уикенд - Дафна
Editors' Choice: Моят куфар за един дълъг летен уикенд - Петя
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.