Следва

Нискомаслен старт - само 0.1 %, но 100 процента натурален вкус от Верея

Седмичен ХОРОСКОП - 16 - 22 юни

През тази седмица, повечето хора ще са заети с дела, свързани с общуване, новини, информация, придвижване...

Astro преди 9 години

През тази седмица, повечето хора ще са заети с дела, свързани с общуване, новини, информация, придвижване, срещи, документи. Трябва да бъдем готови за това, че тези неща няма да вървят гладко. Всичко това ще ни отнема много време, защото необходимите писма може да се забавят, може да възникнат проблеми с връзките, да настъпи бъркотия в документите. Звездите съветват, ако е възможно, да не се занимаваме с оформяне на документи, да не предприемаме пътувания, да не си уговаряме важни срещи и дори да се откажем от ходене на гости. Ако имаме късмет и съдбата не ни поднесе никакви неприятности, не е нужно да си ги създаваме сами. Някои неща в този период, напротив, ще вървят изключително добре. Това са възстановяване на документи, анализ на архиви, четене на стари писма и дневници, срещи с хора, отдавна изчезнали от полезрението ни.

В събота Слънцето ще премине в знака на Рака - това е много важен момент. От този ден нататък се активизират области от живота като дом, семейство, родители.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Успешна и ползотворна!

Побързай тази седмица да реализираш своите мечти, защото тези 7 дни, ще открият пред теб прекрасни перспективи. Новите запознанства и срещи ще бъдат ползотворни, макар и не веднага. През първата половина на седмицата си струва да се положат основите за бъдещи успехи, а през втората ще трябва да доказваш, че си способен на много. В непозната среда проявявай разумна сдържаност, така ще избегнеш недоразумения.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Погледни се отстрани!


Не изисквай твърде много от любимия човек, все пак той е жив човек със своите сладки недостатъци, а не някаква вещ. Ако има нещо в него, което те дразни, погледни на себе си от страни. В повечето случаи, това помага или да се примириш с чуждите недостатъци, или да се отървеш от собствените.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Настъпват промени!

В животът ти може да настъпят промени, налага се да свалиш маската и да се покажеш в истинския си вид, и ако не го направиш сам, има голяма вероятност някой друг да го направи вместо теб. Ще трябва да впрегнеш цялата си решителност и упоритост, за да продължиш да вършиш делата си в същия дух и да удържаш ситуацията. Включи своята интуиция, потърси помощ от близки приятели, това ще ти помогне да запазиш позициите си.

РАК 22.06 – 23.07

Търпение и увереност!

Бъди уверен в себе си и упорит в работата си. Всичко, което трябва да направиш е да не променяш избрания път, нужно е просто да продължиш да действаш така, както си планирал и да не променяш нищо в своите действия. Може да поискаш да захвърлиш започнатото, да си мислиш, че няма да постигнеш желаното, но това не е най-добрият избор. Само с търпение и увереност в себе си ще успееш да преодолееш всички трудности през тази седмица. Налага се да преминеш през това изпитание, въпреки голямата умора в края на периода. Но всички твои усилия ще бъдат възнаградени с постигане на дългоочакван резултат и с изпълнение на твои желания.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Щастлив период!


През тази седмица ще почувстваш, че са ти пораснали крила, тъй като твое заветно желание ще започне най-накрая да се изпълнява. Тази седмица ще се окаже за теб щастлив период за изпълнение на замислените планове. Но в разгара на успеха, не забравяй за хората около теб, отнасяй се с другите така, че да не им даваш повод да се обиждат.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Разшири кръгозора си!


През тази седмица трябва да се опиташ да разшириш обхвата на твоите интереси. Най-добрият начин да го направиш е ученето. В живота постоянно се налага да научиш нещо ново, а сега това ще ти се получава особено добре. Старай се да бъдеш в центъра на събитията, използвай за целта всички налични средства за комуникация. Проявявайки активност ще можеш да научиш не само много интересни факти, но също така може да намериш нов кръг на общуване. Възможно е да се срещнеш с хора, които да станат за теб учители, наставници. Активната комуникация ще допринесе за разширяване на твоя кръгозор и ще се отрази положително върху кариерата и авторитета ти.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Знаци на съдбата!

През цялата седмица ще ти се явяват знаци, които ще ти подсказват правилния път, кога как да постъпваш и какви решения да взимаш - просто трябва да се вслушваш в тях, да слушаш интуицията си, да бъдеш внимателен. Но ако бъдеш упорит в своите възгледи за света и с всички сили защитаваш своята позиция, проявяваш недоволството към съдбата и околните, събитията може да започнат да се развиват не в твоя полза. Плановете ти може да се провалят внезапно, а за всички свои грешки ще трябва да отговаряш лично и трудно ще намериш извинение.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Сила и благоприятни обстоятелства!


През тази седмица ще бъдеш непреклонен в проявата на воля и силен в стремежите си, а всички дни ще бъдат изпълнени с активност и неочаквани срещи. Хората около теб ще се стараят по всякакъв начин да ти помагат по пътя към желаните цели. В четвъртък може да те налегне разочарование, но през следващия ден настроението ти ще се повиши. В края на седмицата ще трябва да се заемеш с решаването на натрупалите се битови проблеми.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Компетентни съвети!


Не се опитвай във всичко и навсякъде да разчиташ само на собствените си сили, тъй като без чужда помощ няма да се справиш. Ако почувстваш, че напълно си се объркал в случващото се, незабавно потърси помощта и съветите на компетентни хора, които ще могат бързо и ефективно да ти помогнат. В любовта бъди внимателен и не приемай желаното за действително!

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Нормално ежедневие!


Не чакай промени и не се стреми към тях, тъй като все още не е дошло времето за тях. Когато станеш наистина готов да промениш нещо в живота си, съдбата непременно ще ти помогне в това. А до тогава се заеми с ежедневните си задачи и не забравяй, че близките имат нужда да общуват с теб.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Благоприятно време!


Това е много благоприятна за теб седмица по всички въпроси, свързани с отношенията с другите хора, независимо дали става дума за романтична среща или бизнес партньорство. Ще си изпълнен с емоции и чувства, а в същото време ще си много активен, което ще ти позволи във всяка компания лесно да завързваш нови запознанства и ефективно да действаш във всяка ситуация. През тази седмица ще бъдеш в състояние да балансираш ситуация, в която досега не си успявал. В сложни обстоятелства ще можеш да разчиташ и на други хора - те ще ти помогнат.

РИБИ 20.02 – 20.03

Нови хора и разнообразие!


Рибите, намиращи се в търсене на втора половинка е желателно да се срещат активно с нови хора, да ходят на срещи и да научават повече информация за потенциалните партньори. Бъди добър слушател и наблюдател, тогава ще ти бъде по-лесно да направиш своя избор. Рибите, които са в двойка, трябва да разнообразят срещите си с любимия човек, да добавят в тях романтика и нови забавления.

Зоуи Ядира Салдана Назарио е родена на 19 юни, 1978 година в Ню Джърси от майка пуерториканка и баща доминиканец. Екзотичните й гени, двата й родни езика английският и испанският и още талантът й на актриса и добрият й стил я слагат в списъка с любими актриси на холивудските режисьори. 
 

More Astro