Следва

Отново заедно? Гуинет Полтроу и Крис Мартин отлaгат развода си

Мелани Грифит иска попечителство над трите общи кучета с Антонио Бандерас

Тя по-добре се справяла с родителските грижи за домашните любмци и за нея те означавали много повече, отколкото за екс-половинката й Антонио...

People of art преди 9 години

След неочаквания за всички обрат в отношенията на Мелани Грифит и Антонио Бандерас, двамата стават все по-интересни с взаимоотношенията си за жълтата преса. Разбира се, слуховете ги дебнат отвсякъде, а последният, който според TMZ е и най-достоверен е, че след като актрисата подала молба за развод след 18 години брак с горещия испанец, тя е поискала и попечителството над трите им общи кучета.

Сред основанията, които изтъкнала самата Мелани са това, че тя по-добре се справяла с родителските грижи за домашните любмци и за нея те означавали много повече, отколкото за екс-половинката й Антонио.

Грифит настоява и за самостоятелно физическо и съвместно правно попечителство върху дъщеря им Стела, която става на 18 години през септември. Освен това поискала издръжка и за себе си.

Освен тази информация в правните документи, които станаха достояние на журналистите, не се посочват причините и датата на раздялата. Според източници, близки до двойката, разводът е по взаимно съгласие.

Това е четвърти развод за Грифит. Тя има два брака с Дон Джонсън и един със Стив Бауер. За Бандерас това е втори развод.

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра