Следва

Концертът на AYO се мести на музикалната сцена на JOY Station с нов час

Отново заедно? Гуинет Полтроу и Крис Мартин отлaгат развода си

Двамата все още живеят заедно, въпреки че двамата обявиха края на 10 годишния си брак през март...

People of art преди 9 години

Гуинет Полтроу и Крис Мартин все още живеят заедно твърдят запознати, въпреки че двамата обявиха края на 10 годишния си брак още през март.

Според техни близки те отложили развода, за да направят последен опит да спасят взаимоотнощенията си: "Вярно е, че те имаха проблеми, но по странен начин тази "обмислена раздяла" намали напрежението върху тях", разкри запознат източник пред в. "Дейли мирър".

"Гуинет имаше твърди правила да не започват нова връзка незабавно, да запазят взаимно уважение, да гарантират щастието на двете си деца и да общуват през цялото време, но изглежда, че всичко това се е отразило като сигнал за пробуждане. Крис продължава да живее с нея, те са удивително влюбени и той все още носи брачната си халка. Може да се разделиха обмислено преди няколко месеца, но изглежда, че сега отново са двойка. Никой няма да се изненада, ако се съберат", допълни източникът.

Полтроу и Мартин, които имат две деца, Епъл и Моузес, засилиха слуховете, че са си дали нов шанс, след като бяха забелязани на романтична вечеря в Калифорния миналия уикенд. Но 41-годишната актриса твърди, че прекарва много време с фронтмена на Колдплей, защото иска да поддържа нещата последователни за децата и не потвърждава новината за повторното им събиране.



Наред с тези слухове се появиха и такива, че Крис Мартин се среща с барбадоската прелест Риана. Според тях нещата между изпълнителите били в самото начало, но двамата били решени да пробват какво ще се получи между тях. Миналата неделя Рири беше забелязана да вечеря с Крис в любимия си ресторант в Санта Моника. Все още нито един от двамата не е потвърдил публично, че имат интимни взаимоотношения.


 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра