Следва

Уличният стил на звездите: Лейди Гага и новата коса

Норт Уест стана на 1! Животът й в снимки...

Това наистина е една голяма година за нея...

Други преди 9 години

Това наистина е една голяма година за нея. Освен, че й е първата, за 12 месеца сладката Норт Уест успя да стане най-популярното бебе в света, надминаващо по известност не само дъщерята на Бионсе и Джей - Блу Айви, но и малкия правнук на Кралицата принц Джордж.

Едва и за някой е учудващо, че Ким и Кание са в дъното на нещата зад цялата тази популярност и, ако трябва да сме честни, сме леко притеснени затова, което го чака невръстното сладурче от тук нататък в живота.

Младоженците не пропускат да огласят всеки един нов момент от порастването на тяхната дъщеря, а тя дори си няма й представа какви страсти развихря личността й, откакто се е появила на бял свят.

Нейните дълбоки кафяви очи едва ли разбират или пък гледат по-различно на всички модни творения ушити специално за нея от най-големите модни корифеи, нито пък могат да оценят диамантените обеци, с които мама и татко са я "зарадвали" рано сутринта на специалния й ден (бел.ред. Нори празнува първата си годишнина на 15 Юни), но сме сигурни, че като всяко малко детенце и тя търси любов и топлина и ние силно се надяваме да ги получава в излишък и във времето, когато няма камери наоколо.

Защото все пак Норт Уест е като всяко друго дете на Планетата, въпреки че е отрочето на Ким и Кание, които правят шум и пари от всичко, затова й пожелаваме истинско и безгрижно детство от цялото си сърце!

А сега последните й 12 месеца в снимки...




































More from View Sofia

More Други