Следва

Новите колекции: Stella McCartney, Resort 2015

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Всеки допир до творчеството на маестро Армани е истинско удоволствие за сетивата, а последният рекламен клип...

All fashion преди 9 години

Шанхай през очилата на Giorgio Armani

Всеки допир до творчеството на маестро Армани е истинско удоволствие за сетивата, а последният рекламен клип на бранда само потвърждава думите ни. На фокус в черно-бялата късометражка попада най-новата колекция слънчеви и диоптрични очила на италианския моден гигант, разходени из мултикултурното пространство на мегаполиса.



Историята е секси, операторското майсторство - на ниво, музиката също си я бива, а в допълнение с невероятно добрите модели очила Армани в кадър гледането на този моден филм води до пристрастяване.

Черно, по-черно, най-черно…,



…. а в случая на Аня Рубик - катранено черно, в перфектен силует, изваян от гащеризон от пролетно/лятната колекция на Stella McCartney върху красивата моделска фигура. Черната изтънченост е абсолютна вечерна класика, която този сезон е и великолепна тенденция, а контрапункт й е платиненият сексапил на полякинята, която се появи така безупречна на червения килим на наградите CFDA.

Миранда Кер на корицата на Vogue Australia



Симпатичното меко излъчване на Миранда Кер от корицата на юлския Vogue Австралия (където противоположно на нас настъпва зимата), макара и на прага на един дълго жадуван сезон, ни замечта леко за есенното време. Първо, защото млечните нюанси са страшно красиви точно в есента. Второ, силно ни привлече натуралната визия на топ модела с кожа, чиято текстура наподобява прелестното палто.

Фотосът е дело на Никол Бентли, а в придружаващата сесия с нетърпение очакваме да видим и моделския дебют на очарователния син на Кер - Флин.

Карли Клос с линия очила за Warby Parker



Карли Клос се впусна в поредно дизайнерско приключение, както по-рано съобщихме, и резултатът е серия от 3 модела слънчеви очила, специално създадени за американския бранд Warby Parker.

Тънките метални рамки с ретро овални форми носят имената Julia, Marple и Clara и са чудесният летен аксесоар, за който, щом платим, моментално даряваме част от сумата за благотворителност. В случая за фонда Edible Schoolyard NYC, помагащ на ученици и студенти да развият здравословни навици чрез готвенето и градинарството.

Очилата са с три цвята на стъклата - сепия, виолетка и индиго, като всеки от тях би могъл да се разположи чудесно в летните ни куфари.

Представянето и колекцията Resort 2015 на Stella McCartney



На свежо парти с балони, близалки и музика на живо в Elizabeth Street Garden Стела Маккартни показа новата си колекция Resort 2015. В зелена прохлада и лежерна атмосфера гостите, сред които Хелена Кристенсен, Ейми Розум, Кара Делевин и Джордан Дън, Лив Тайлър и Луси Лиу, бяха пренесени сякаш на елегантно детско пижамено парти. Почеркът на дизайнерката този път е разказал история за играта и свободното, ненатегнато чувство, което връща в уюта и комфорта на дома, където модата е по-скоро спонтанност и освободеност от мода, където всичко се получава ей така, на шега. Закачливи принтове със стилизирани супергерои извадени от наивистична детска рисунка, микс от цветове и десени асоцииращи се по-скоро с интериорен дизайн са въплътени в умерено over-sized силуети, забавни чанти и обувки. Маккартни избира платове с неравномерна нишка, добавя леки плисета и странични цепки и обува моделите в сандали с екстрависоки платформи, за да превърне всичко в забавна игра.

Вижте цялата колекция тук>>
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 11 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.