Следва

Между мъже: Превъплъщението на мъжествеността - L’HOMME от Yves Saint Laurent

Beauty trend: Бронди

„Бронди” е модерният тренд, в който русото и кестенявото се срещат и най-хубавото е, че лесно влиза в хармония с почти всички типове кожа.

Hair преди 9 години

„Бронди” е модерният тренд, в който русото и кестенявото се срещат, и най-хубавото е, че лесно влиза в хармония с почти всички типове кожа. С него няма как да сбъркате, защото е идеалният начин да направите промяна без тя да е драстична. За блондинките той е толкова предпочитан, защото добавя приятна дълбочина, а брюнетките придобиват слънчеви небрежни отблясъци, които изглеждат много естествено.

Ключът към добре излеждащото бронди е в равномерното преливане от тъмно към светло на всеки кичур, като се набляга на горния слой. Важно е да няма прекалено голям контраст между корените и изсветлените краища.

Кой припозна тренда за свой?





Жизел Бюндхен е голяма почитателка на този цвят от години и може да се каже, че тя е една от първите, които го направиха популярен. Освен нейна, Бронди-оцветена коса са си заплюли и Дженифър Анистън, Алесандра Амброзио, Малена Коста, Сара Джесика Паркър, Ния Ривера, Дженифър Лопез и Джесика Алба.



Има ли „брондито” тайни?

Ако по природа се радвате на по-светла коса, то тогава можете да постигнете ефекта и без прекалено много усилия. На пазара се намират много продукти, които придават естествени светли оттенъци с помощта на слънчевата светлина или загряване със сешоар или преса. С малко повече търпение и упоритост може съвсем да избегнете химията и да заложите на билки, които имат изсветляващ ефект.

Чудесни примери са лайката и липата, а престоят на слънце отново е ключов. За дамите с по-тъмни коси е по-добре да се доверят на професионалист, за да се сдобият с желаните добри резултати.

Какви са предимствата на „бронди”-тренда?

1. Лесно се поддържа;
2. Позволява безброй интерпретации и няма как да се повтори от глава на глава;
3. Модерен е;
4. Секси е;
5. Стои на всеки тен, а гардеробът няма нужда от драстични промени, за да му пасне;
6. Отиват му небрежните летни прически, така ок за лятото!

More Hair