Следва

Еволюция на вечността: БРЕТОНЪТ

Между мъже: Превъплъщението на мъжествеността - L’HOMME от Yves Saint Laurent

През 2014, мъжките аромати на Yves Saint Laurent навлизат в нова ера, наситена с тръпка и адреналин...

Body преди 9 години

През 2014, мъжките аромати на Yves Saint Laurent навлизат в нова ера, наситена с тръпка и адреналин. С новия L’HOMME SPORT, превъплъщението на мъжествеността при Saint Laurent прелива от енергия и стил. Сила и естетика. Движение и мощ. Свежест и наситеност.

Със своя вечен силует и неповторима метална капачка, L’HOMME Yves Saint Laurent дефинира нов начин на изразяване на мъжествеността. Магнетичен. Чувствен. Лансиран през 2006, този култов аромат се откроява с олвактивния си почерк: свежо дървесен акрод. Дръзко преливащи нотки на цитрус и ветивер са в хармония със зелени и плодови фацети на листа от виолетка и вибриращ кедър. L’HOMME има завладяваща сила.

Надграждайки сега този класически аромат, Yves Saint Laurent продължава гениалната сага с акцент върху една от най-чувствените и мистериозни фасети на мъжествеността. LA NUIT DE L’HOMME е създаден от същото парфюмерийно трио като през 2009. И сега, това трио представят последният си шедьовър, подсилен с енергизираща свежест.



За пръв път, L’HOMME Yves Saint Laurent се гмурка в дълбините, за да изследва новия свят на спорта. Едно диво биещо сърце. Един неочакван прилив на адреналин. Едно вълнуващо приключение. Персонифициран от Оливие Мартинес, лицето на L’HOMME от самото начало, L’HOMME SPORT се разкрива с елегантна и чувствена мъжественост.

Одухотворен и дързък, този нов аромат, наречен L’HOMME SPORT реинтерпретира дървено-свеж почерк. Създаден от Ан Флипо, създателят на оригиналния аромат L’HOMME през 2006, и Juliette Karagueuzoglou (IFF), по най-безупречния начин той избягва от клопката на тривиалната свежест. Той ревизира класическата съставка в парфюмерията с нов алдехиден акорд от бергамот, който се превръща във втора кожа, толкова проницателен, наситен с изключителна мъжественост. Една експлозия на свежестта, която те изпълва с енергия.

Алдехидите са ключови компоненти в новата формула. Те имат проницателни металически фасети, които гарантират разпознаваема чувственост.

“Мъжете не искат да избират между свежест и елегантност или свежест и наситеност. Те искат да могат да задоволят всичките си нужди за изисканост и мъжественост в един единствен аромат.”
Ан Флипо

Още от днес (16 юни 2014):

Кой кой е в модата днес - Lisa Marie Fernandez

Уличният стил на звездите: Лейди Гага и новата коса

Норт Уест стана на 1! Животът й в снимки...

Отново заедно? Гуинет Полтроу и Крис Мартин отлaгат развода си

През седмицата ще видим... Или _най-интересното в афиша на града 16 - 22 юни

И още...

 

More from View Sofia

More Body