Следва

Мода от червения килим - Ревюто на Gareth Pugh

Fratelli Rossetti - Мъжка колекция Есен-Зима 2008

Когато събираме парчетата на перфектния мъж наум, той притежава страстта на италианец, обноските на английски благородник...

All fashion преди 15 години

Когато събираме парчетата на перфектния мъж наум, той притежава страстта на италианец, обноските на английски благородник и парите на руски олигарх.
По същият начин си представя модерния мъж на сезон есен/зима 2008 год. и креативният отдел на италианския обувен гигант Fratelli Rossetti и нарича последната си колекция Brit-It.


 



Италианският етикет, създаден през 1953 година, лансира проанглийска колекция с класически обувки с връзки и оксфорд деколте, мокасини от твърда полирана кожа, боти от полиран телешки бокс и тежки ботуши до средата на прасеца.

 



За минимален риск от износване и по-добра устойчивост на подметките при мокрене, Fratelli Rossetti от години използват техниката на Good Year. Английската класика е пресъздадена до най-малкия детайл, благодарение на ръчната изработка на прецизни външни шевове, близко разположени един до друг.

Материите минават от супер лъскав телешки бокс и шотландски велур до екзотичните щраусови, гущерови и крокодилски кожи, които присъстват акцентно и в дамската линия за сезона.





В цветово отношение, Fratelli Rossetti  залага на класиката, като предпочитаните цветове са антрацит, всички оттенъци на черното и всички нюанси на кафявото.

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.