Следва

Арт Център Фотосинтезис с две нови изложби

Нели и Сано: Воювахме за всичко!

Нели и Сано: Воювахме за всичко, което имаме!

People of art преди 9 години

Шестте години откакто са заедно, съвсем не са минали безоблачно за Нели и Сано, разкриват двамата пред сп. Story.

И двамата са категорични, че в началото на отношенията им, трудно са успявали да напаснат характерите си и да правят компромиси един за друг. "Сигурно съм се променила, но неусетно. Мисля, че се научих да правя повече компромиси. Допреди 5-6 години рядко, да не кажа никога, не съм ги правила. Явно тук съм преценила, че си заслужава. Много повече се съобразявам с него в ежедневния бит например", анализира Нели.

"Преди воювахме за всичко. Не помня за какво не сме се карали. А вече имахме и дете", спомня си още ТВ водещата. Въпреки това днес тя говори за това със смях, защото всички тези неща вече са зад гърба им.



Актьорът пък е категоричен, че тя е жената на живота му и до края на лятото има голяма вероятност да се оженят. Сано признава, че Нели идецата са като оазис за него. всеки път, когато му накипи от статуквото в държавата. „И на мен ми кипи и аз много често се спасявам с това, с което се занимавам, защото там светът е съвсем друг, говоря за конто, театър, музика. Не всички имат тези оазиси, които има аз”, призна той.

„Център на този оазис са Нели и децата им - Иво и Ава”, допълва Сано. За тях той казва, че те са най-хубавото нещо, което има в живота си. С Иво - детето на Нели от покойния бос Иво Карамански се харесали "от веднага".

„Който се притеснява от дете, значи нещо е мръднал”, отговори той на въпроса проблем ли е за него чий син е Иво и допълва: „Това е част от живота на жена ми и той не я определя като личност”

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра