Следва

Оле! за талантливия ливански дизайнер Шарбел Зое

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Дивата с млечно шоколадова кожа неведнъж ни е демонстрирала страстта си към модните експерименти и докато...

All fashion преди 9 години

Сандра Бълок на наградите Guys Choice Awards 2014

Сандра Бълок получи най-голямото признание, че е секси жена - това от мъжката публика, заради което актрисата бе наградена със статуетка във формата на еленови рога на Guys Choice Awards 2014 в Лос Анжелис тези дни. Няма да спорим с противоположния пол. Сандра е готина и бихме се радвали на 46 да имаме нейната удивителна фигура, но смятаме, че визията, с която взе приза, е доста скромна за тази премия.

Цветът, класически розов бонбон, е хубав, но дължината на роклята, силно подчертана от черния минималистичен сандал с каишка на глезена, можеше да дойде още няколко пръста над коляното. Така се създава визуална заблуда за твърде къси крайници, а и розовото с черно е доста поизхабена във времето цветова комбинация, мислим.

Мъже в домашни халати La Perla и изобщо мъже в халати



Луксозният бранд, специализиран в производството на прекрасно секси дамско бельо, създаде мъжка колекция за елегантни домошари, която включва няколко копринени кимона, наметки и ¾ панталони за малките часове от денонощието. Скъпото нощно облекло вероятно е прекрасно като дизайн и изработка, но не се сещаме някога мъж в пижама и халат, пък били те и La Perla, да е участвал в малко по-неприличните ни фантазии.

Всеки може да си направи Baguette



Чрез новото приложение за iPad на италианския бранд всеки може да е креативен директор на своята колекция чанти. Идеята е феновете на иконичния модел да си направят сами дизайна на култовия аксесоар, в резултат на което получават абсолютно неповторима Fendi Baguette. Истината обаче е, че не всеки е надарен с умението да смесва цветове и мотиви и не искаме да си представяме какво би се получило от някой несполучлив hand made експеримент.

Точно затова ние предпочитаме да оставим всичко в ръцете на Карл Лагерфлед, особено когато трябва да платим за удоволствието една солидна четирицифрена сума.

Бялата визия на Анджелина Джоли на ежегодната конференция срещу сексуалното насилие End Sexual Violence In Conflict 2014 в Лондон



Въпреки че харесваме белите ансамбли, въпреки че слабата фигура на Анджелина е изключително подходяща за тази претенциозна монохромна комбинация, не можем да си обясним защо в случая на Джоли я асоциираме с медицинска униформа. Може би ни идва твърде спретнато така - с разкроена рокля до под коляно с консервативно деколте и вталения блейзър, закопчан малко под бюста, който определено разваля линията на талията.
Да, със сигурност това не е най-доброто бяло, което сме виждали.

Бионсе и ретро костюмът



Нямаме нищо против костюмите, но ако трябва да бъдем честни, те не пасват идеално на всеки тип фигура. Този супер капризен модел в преливаща розово-прасковената гама с металически оттенък си е доста рисков играч, дори и за Бионсе, а в комбинация с пищните форми на певицата не успява да привлече симпатиите ни. Сакото дава допълнителен обем на ханша, а панталоните лесно могат да бъдат объркани с комфортна пижама. Като цяло сме абсолютно съгласни с всеки избор на изпълнителката, която е секси, талантлива и си има всичко нужно, за да е супер здвезда, с изключение на този аутфит.

 

More from View Sofia

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 1 час

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 20 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.