Следва

Ахтопол посреща July Morning за първи път

Спечели билет за Фестивала на цветовете!

Само след 5 дни стадион Академик ще се превърне в най-пъстрото и цветно място в столицата, благoдарение на Фестивал на цветовете, който ще се случи на 21 юни от 14:00 до 23:30 ч.

Music преди 9 години
Само след 5 дни стадион Академик ще се превърне в най-пъстрото и цветно място в столицата, благoдарение на Фестивал на цветовете, който ще се случи на 21 юни от 14:00 до 23:30 ч.

Оргаизаторите на фестивала разкриха, че Indivison е новото DJ попълнение от Естония, което ще обогати програмата на Фестивал на цветовете, поради неочакваното отсъствие  на Rusko. Английският ди-джей и продуцент няма да успее да участва на цветното събитие, като причината са неочаквано настъпили промени в програмата му.
 
Организаторите поднасят своите извинения на феновете на Rusko и дават възможност на всеки, който желае да върне билета си за фестивала, да го направи до 12:00 ч. на обед на 20 юни (петък) на касата, от която е закупен. При груповите билети, опцията ще бъде да се възстанови сумата за общо 3 билета на обща стойност 105 лв., но не и да се върне само един от билетите.

Музиката на естонците от Indivison е смесица от пленителни ембиънт нотки, комбинирани със свеж и изтънчен drum'n'base. Стилът им може да обедини както феновете на лудите парти нощи, така и феновете на чил аут ритъма. DJ-те от Indivision вече са получили подкрепата, на някои от най-големите имена на DJ сцената катоNetsky, Lynx, London Electricity, Crissy Criss, B-Complex, DJ SS, KG & John B.



Двама от артистите, които ще видим и чуем на вече обявеното афтър парти в клуб MIXTAPE 5, са Emil Prize и Bruhu от CAMP SESSIONS, чиито стил е съчетание от взривяващ drum'n'base, фънк и брейкбийт.
 
Организаторите на фестивала припомнят, че единият победител в томболата за спечелвнето на билет за Tomorrowland ще бъде избран сред посетителите на афтър партито в клуб MIXTAPE 5 от 22:30 ч. в нощта на фестивала, а всеки, който желае да спечели билет за Tomorrowland, ще може да пусне лист с името си в специална купа. Закупилите билет за Фестивал на цветовете ще могат да присъстват с него и на афтър партито в клуб MIXTAPE 5, а за останалите желаещи входът ще бъде 10 лв. 


Разбира се, View Sofia, дава възможност на двама от вас да спечелят по един билет за Фестивал на цветовете, който ще се проведе на 21 юни в София на стадион Академик.

Условието, което трябва да изпълните е съвсем лесно! Отговорете на въпроса: Какви по народност са изпълнителите от Indivison?

Чакаме вашите отговори на познатия мейл [email protected] до 20 Юни в 10.00 часа. Малко след това ще обявим и късметлиите сред всички включили се с верен отговор в играта.

Успех!

 

More from View Sofia

More Music