Следва

Стотици фенове и много рози пред дома на CECA миналия уикенд

Уличният стил на звездите: Ким Кардашиян в Ню Йорк

Тя е нещо малко вамп, иначе нямаше да излезе с мъничката, току що...

Други преди 9 години

Тя е нещо малко вамп, иначе нямаше да излезе с мъничката, току що навършила годинка Норт, на разходка из улиците на Ню Йорк докарана така. Не че не е секси, о, напротив, не че не е в топ форма. Просто да си разхождаш бебето на 12 сантиметра, евентуално мислейки и за това дали и в кой точно момент ще ти изскочи гръдта от ревера, е занятие комплицирано, пък било то и в Ню Йорк, а не в Овча Купел, например.

И така, във вчерашния ден матовата Ким Кардашиян заедно с дъщеря си се разхожда съвършено гримирана из пролетен Ню Йорк. Какво се очертава в стилистично отношение, е предметът на тези ни коментари.

Госпожа Уест носи черен тесен клин, сако в същия цвят и класически обувки деколте в телесен оттенък, а черешката на ансамбловата торта е извънредно щедро разголения топ, под който достойнствата на звездата не изглеждат на сигурно място.



Относно аксесоарите, налице е едрият диамант на пръста /дело в буквалния смисъл на Lorraine Schwartz, а в преносен на Кание/.

Западни клюкари допълват историята, добавяйки, че риалити-звездата в този си вид се отправя на фотосесия с Елен фон Унверт, а не просто на разходка с бебе. На снимачната площадка, естествено, Ким се преоблича в съвсем друго одеяние.



След ангажимента госпожа Кардашиян се среща със сестра си Кортни, за да похапнат заедно в един от чудните ресторанти на Голямата ябълка.










 

More Други