Следва

Чанта за всеки удобен случай

Б като Библия, Б като Блог

Черно-бялото е обичаният контраст, а косата е синя, но не питаме защо. Просто знаем, че точно така ни харесва и...

All fashion преди 9 години

Simplicity

Или нещо толкова лишено от сложност, че е красиво именно заради простотата и леснотата на изпълнението му. Образецът за елегантност - черният цвят, е избран за дългата, скроена в прав силует рокля, която допълнително дава свобода на движение с едната странична цепка. Леко старовремско очарование добавят сребърните бижута - навсякъде, където е прието, има по едно, най-много две украшения, а mules, или наричаните от нас чехли, станали истински летен бестселър, са тук, на място, за да затвърдят тренда.

Създадено с помощта на трикотажна рокля Old Navy, колие зъб на акула Givenchy, обувки Tibi, очила Celine, винтидж колие и гривна.












couldihavethat.com

Синя коса - черно-бял гардероб



































На гости в ателието на една нюйоркска дизайнерка, Линдзи Бътлър, автор на лейбъла VEDA, много любим на нюйоркчани, ни води блогърката Диляна Суарез, по-известна като Нана от colormenana. Удоволствието да надникнем в гардероба на някой моден човек е несравнимо и благодарим на Нана за тази великолепна възможност. Що се отнася до стила на Линдзи, то той е толкова градски, както и атмосферата в артистичния й лофт, че веднага ни спечели.

Черно-бялото е обичаният контраст, а косата е синя, но не питаме защо. Просто знаем, че точно така ни харесва и не бихме я променили нито в розова, нито в зелена, нито в платинена.

Страхотни сникмки, а има и още на colormenana.blogspot.com

Менюто в сряда - Вегански кюфтенца









Мамят ни с формата си и ни изненадват с вкуса си. А като истински естетети сме привлечени от идеята за лека вечеря, красиво поднесена, елегантно звучаща - кюфтенца от киноа със салата от рукола и резенчета авокадо. 

Ето как да си я направим: 

1 ч. ч киноа
1 с.л. семена от чиа
1/2 ч.ч. ленено семе
1 четвъртинка лук
няколко стръкчета див лук
босилек
сол и пипер на вкус

Почти като да правиш кофтенца. Просто киноата е вместо каймата,семейната от чиа заместват яйцето, а лененото семе е хлябът за спойката. Сваряваш си киноата, заедно с чиата, отцежда се от водата и оставяш да изстине, като през това време си нарязваш лука и босилека и дивия лук.

После смесваш всички съставки и добавяш сол и пипер на вкус. Печеш кюфтенцата с малко зехтин във фурната или на тиган.

И накрая сервираш, но задължително да е по красив начин.
И чаша бяло вино отдясно за разкош.

lateafternoonblog.com

В чантата за плажа







Подреденият куфар ни чака готов за дългия уикенд, но не по-малко важно е и какво ще носим в плажната си чанта, когато краткото ни пътешествие включва дестинацията морски бряг. Нищо излишно, но и без да ни липсва нищо на пясъка, това е ключът към перфектно подредения плажен багаж. 

Ето една чудесна идея от orchidgrey.blogspot.com

Мъжки Summer Must-Haves







Точно както би ни харесал и на нас. В три чудесни визии, подадени от един мъж със стил, като всяка от тяха започва с риза, естествено, и включва задължително някой иконичен аксесоар. 

Визия 1: Риза и панталон J. Crew, снийкърси UGG, уикенд чанта Ernest Alexander, шал Oliver Spencer, слушалки LSTN, калъф за iPad Octovo, калъф за документи Coach, одеколон Comme De Garcon.

Визия 2: Риза Marc by Marc Jacobs, тишърт Hanes, шорти Topman, мокасини UGG, фотоапарат Nikon Df Camera, часовник Caravelle New York, раница Baggu.

Визия 3: Риза J. Crew, бейзболна тишъртка Topman, шорти Topman, боти UGG, раница Baggu, очила Ray-Ban

scoutsixteen.com

More All fashion