Следва

Тенденции от извора със Студио 723

Прелестно бяла с Yotuel

Прекрасна черна рокля, наситен цвят на плътни устни, лек бронзов тен и перфектно чисто лице – липсват само снежнобелите зъби...

Body преди 15 години

Прекрасна черна рокля, наситен цвят на плътни устни, лек бронзов тен и перфектно чисто лице – липсват само снежнобелите зъби. В такъв случай всичко е безсмислено - вечерта е провалена, а Той отблъснат! Капанът на чаровната усмивка винаги върши работа! Ако знаеш как да я постигнеш, разбира се.

Великобритания, Швеция, Белгия, Турция, Италия, Норегия и САЩ вече имат изпитан приятел и сигурен партньор при избелване на зъбите, защото го провериха в лабораториите си. Продуктите YOTUEL вече са и в козметичното шкафче на ViewSofia. Защото през зимата всичко е бяло!

Богати на флуорид, предпазват от кариес, а наличието на ксилитол (природно съединение, добивано от естествени източници като бреза и други видове твърда дървесина) намалява кариесния индекс при хората с предразположение към кариес, с други думи, всеки един от нас.

25 годишни проучвания доказват, че ксилитолът е най-добрият подсладител за зъбите. Т.е. YOTUEL избелва зъбите и не им вреди. Ефектът е световно гарантиран! Системата за избелване има ниска степен на абразивност, без повишена чувствителност, неутрално Ph, съдържа витамин В5 за проблеми на венците и знае как да те удовлетвори с добър резултат.





Система за избелване на зъби №1 във Финладия предлага 6 продукта и на нашия пазар. YOTUEL 7 часа е пълен комплект за постигане на резултатa „снежнобели зъби” без да ги наранява и предизвиква чувствителност. Водата за уста не съдържа алкохол и може да се използва след всяко миене на зъбите. А изследванията сочат, че най-добър резултат се постига при едновременната й употреба с една от двете пасти YOTUEL WHITENING. За всяка дамска чанта е удобно пребиваването на избелващата писалка. Тя освежава дъха и е най-добрият вариант за междузъбното пространство. Можеш да я замениш единствено с избелващ стик YOTUEL. Имаш право на избор при продукти с превъзходно качество.

Biocosmetics laboratories, създателите на системата за избелване YOTUEL, се на пазара вече 15 години. Те са компания, ориентирана към качеството, която уважава природата и баланса в природата. В света на денталната медицина YOTUEL е винаги с медал.
Любимият продукт на ViewSofia е YOTUEL избелващ стик! Цена: 33 лв.

More from View Sofia

More Body