Следва

Новите колекции: Marni, Resort 2015

Пръв от много: пилотния кадър с Джеймс Макевой за рекламната кампания на Prada

Актьорът е лицето на есенно-зимната мъжка рекламна кампания на...

All fashion преди 9 години

Актьорът е лицето на есенно-зимната мъжка рекламна кампания на Prada и вероятно определя с присъствието си силно кинематографичното внушение на първия кадър, появил се в мрежата. Изцяло в традициите на италианската марка, лица на която винаги са били актьори, първата от вероятно многото снимка е силно въздействаща и много интересна.

Преди МакЕвой, в пролетната кампания на мъжката линия на Prada "актьорстваше" Дейн Дехаан, известен с ролите си в "Мястото отвъд дърветата" с Райън Гослинг и съвсем напоследък в "Невероятният Спайдър-мен 2", в ролята на Хари или още Зеления Гоблин. Преди Макевой и Дехаан, герои на рекламните кампании на Prada са били Аарон Тейлър-Джонсън, Бенисио Дел Торо, Харви Кайтел, Гари Олдман, Джейми Бел и Уилям Дефо, като в списъкът има и други страхотни мъже от екрана.

Чакаме с удоволствие и останалите кадри от сесията, Джеймс Макевой просто е поредният съвършен Pradaman.

More from View Sofia

Седмица на мъжката мода в Милано: Prada Fall 2024

Runway преди 3 месеца

Пореден ден в офиса, Fondazione Prada, в края на обедната почивка. Непосредствено зад вратите се простира лабиринтът от работни помещения със сиви килими, безупречно подредени в съответствие с фирмената политика. Скрийнсейвърите на Prada блестят меко под индустриалното осветление. Желаещите да отбележат появата си на това място спират, за да се снимат. Зад ъгъла, в основното работно пространство, куп наведени глави и: уау!

More All fashion