Следва

Дизайнери за следене - Charbel Zoe

Новите колекции: Marni, Resort 2015

Marni е силна италианска фирма, която съумява великолепно да се развива и...

All fashion преди 9 години

Marni е силна италианска фирма, която съумява великолепно да се развива и изменя, без да прави ненужни хаотични движения или да приема излишни рискове. Вечно разпознаваема, категорично не за всеки, Консуело Кастилиони, в качеството си на творчески мотор, и този път впряга праволинейно наследството на Марни, за да произведе една приятно 60-тарска и спортно овкусена круиз колекция за 2015, в която, облечен и обут, като с магическа пръчка "сваляш" години и "качваш" стил.

Чувство на артистична лекота лъха от колекцията, сякаш всеки отделен артикул, включително залепените за земята ултраниски обувки, полумаратонките, прозрачните блузи и поли, райето, принта, кожата и прочие, служи единствено и само за твоето лично фешън и житейско удобство.

Много харесваме нахално построените ред до ред цветни линии, които приличат на райе, но са много по-самобитно красиви, млечните тонове, дължините, аксесоарите, костюмите с кропнати топове и въобще цялата работа на госпожа Кастилиони.

Някой каза, че приличала колекцията на пролетната такава на американеца Tommy Hilfiger, че била взаимствала от Celine и даже от Prada, но на нас Marni Resort 2015 ни прилича именно на Marni Resort 2015 и нищо няма да ни спре да сложим в wish-list-a за догодина едно 79-81 процента от показаното.

More All fashion