Следва

На една глава разстояние! 10 известни дами, които си падат по по-дребни мъже

Дизайнери за следене - Charbel Zoe

Charbel El-Khoury, криещ се зад псевдонима Charbel Zoe, е супер талантливият дизайнер, за...

All fashion преди 9 години

Charbel El-Khoury, криещ се зад псевдонима Charbel Zoe,е супер талантливият дизайнер,за когото ви споменахме вчера, впечатлени от зеления шедьовър на Дженифър Лопес в първата вечер на Мондиал 2014. Ще ви разкажем още няколко детайла за неговия живот, защото, уверени сме, името му заслужава да бъде чуто, а работата му - следена отблизо.

Той е само на 27 години, ливанец. През 2012 г. се дипломира от ESMOD Paris и започва да гради завидна кариера. Работи за модна къща Givenchy и за Ugo Zaldi. След като набира кураж чрез практика, Шарбел отваря своя собствена модна къща Charbel Zoe Haute couture. Успехите не закъсняват, кариерата му върви стремглаво нагоре.



През 2013 в Маями, печели престижния конкурс «Дизайнер на годината», през същата година взима участие в друг престижен конкурс и изложение на млади азиатски таланти - “Fashion Forward Dubai”.

Но звездата му изгрява ярко, когато голямата ливанска звезда Haifa Wehbe се влюбва в начина, по който младият й сънародник твори. За нея дизайнерът казва, че е неговият талисман. Той твори шедьоври ексклузивно за звездата и всички големи събития, на които Хайфа се появява.


Haifa Wehbe







Определено най-големият му фен-клуб е страницата му в Instagram, където Шарбел показва не само детайлни снимки на роклите си, но и впечатляващи илюстрации на известни личности, които би искал да облече.





Освен че роклите му са обшити щедро със Swarovski, а платовете са от най-фините, те до една носят величествени имена, почти всяко от което съдържа в себе си думата «кралица». Попитан в интервю защо кръщава творенията си така, Шарбел отговаря,че в неговите очи всяка жена е кралица и затова дрехите, с които тя ще се облече, също заслужават подобна чест.



Друга вярна почитателка, помогнала на Зое в пътя му нагоре, е риалити звездата Лили Галичи,чиято рокля, обшита с кристали Swarovski, наистина подкосява краката.


Лили Галичи


Лили Галичи

Върхът обаче ливанското дарование достигна тази пролет. Заслугата се приписва на Дженифър Лопес и нейния стилист. Забелязали творенията на Шарбел съвсем случайно, двамата искат среща, за да се запознаят. В интервю дизайнерът споделя, че Дженифър Лопес му е споделила, че за първи път вижда нещо толкова специално и че се е влюбила жестоко в дизайните му.





Досега Шарбел е сътворил два костюма за Дивата: първият в електриково синьо и блестящи ресни, за тринадесетия финал на изданието на American idol, в който звездата изглеждаше великолепно и движенията й бяха главозамайващи, подпомогнати от сластната дреха.

А вторият, също спиращ дъха, е изумруденозеления костюм от откриването на Световното първенство по футбол миналата седмица в Бразилия, за който ви споменахме вчера.



Шарбел Зое е различен, смел и талантлив мъж, чиито бъдещи изяви ще следим с приятно очакване. Естествено, надяваме се да не сменя само цвета...



















 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.