Следва

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Ново гадже на хоризонта: 26-годишния Тимър Стефънс е новата играчка на Господарката

Съвсем спонтанно ни хрумна да я наречем така, но че в нея има някакъв магичен чар, подплатен от много фактори...

People of art преди 9 години

Съвсем спонтанно ни хрумна да я наречем така, но че в нея има някакъв магичен чар, подплатен от много фактори, сред които както финансов, така и характеров, е факт бетонен. Тя е силна, поддържана, умопомрачително известна, при това обградена от хищническа харизма, което обяснява както нейната симпатия към крехки агънца, така и тяхната симпатия към русата госпожа.

Този път, опиянен от идеята, се оказва 26-годишният хореограф Тимър Стефънс, който, както се разбра, е "на вахта" от няколко месеца.

Преди дни влюбените посетиха бродуейска постановка в Ню Йорк, и западните журналисти прозряха, че между 55-годишната лъвица и 30-ина години по-младия хубавец се случва роман. Източник дори съобщава, че от януари тази година двойката е засичана многократно заедно, включително на церемонията Grammy в Лос Анджелис.



Според запознати, звездата и трофеят са се запознали миналата зима в Швейцария, където певицата често гостува в замъка на дизайнера Валентино Гаравани. Именно там двамата са представени един на друг. Източникът добавя, че отношенията не са нищо кой знае колко драматично, а просто една интрижка.

За отбелязване е, че Стефънс прави невероятно успешна кариера на танцьор. Сътрудничи с Бионсе за церемонията Grammy през 2010 година, танцува в клипа на Майкъл Джексън This Is It и в няколко видеа на Крис Браун.

Хубаво момче!






 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра