Следва

Ева Тепавичарова се връща в "Столичаните"

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Време е за кино...отново. С доза още по-интересни заглавия и тази седмица ще можем да се впуснем в този необикновен свят, където ни очакват истински вълнуващи истории...

Movies & TV преди 9 години

Време е за кино...отново. С доза още по-интересни заглавия и тази седмица ще можем да се впуснем в този необикновен свят, където ни очакват истински вълнуващи истории. Започваме с една "Зимна приказка", макар и през лятото, но танците, които ще видим, ще сгреят сърцата ни; плеяда от звезди, и то на едно място в "Непобедимите 3"; много музика с "Момчетата от Джърси" и още...

Не пропускайте и предишните заглавия, които може да видите тук ( Trailer 1, Trailer 2, Trailer 3, Trailer 4)

"Зимна приказка" ("Winter's Tale")

Актьорите: Лорън Кътбърстън, Стивън Маркей, Едуард Уотсън, Зенаида яновски, Сара Лам, Федерико Бонели 

Режисьорът: 

Сюжетът: „Зимна приказка” е сложна история за разрухата в един брак, до която водят унищожителната ревност, привидно безнадежната любов и съдбата на едно изоставено дете.

Благодарение на малко магия, една вълшебна статуя, дълбоко разкаяние и искрено съжаление, финалът на историята е изпълнен с прошка и помирение, които облагородяват героите от последната Шекспирова постановка, по която Кристофър Уилдън създава запомняща се хореография.

Чувствата, които разкъсват душата, и силните емоции са прекрасна основа за един невероятен танцов спектакъл, а самата история позволява да се разгърнат в дълбочина персонажите и дава възможност на Кралския балет да създаде един цял и нов свят около тях.

Премиерата: 18 юни (България)

 

 



"Момчетата от Джърси" ("Jersey Boys")

Актьорите: Джон Лойд Йънг, Ерих Бъргън, Винсънт Пиаца, Майкъл Ломенда и Кристофър Уокън.

Режисьорът: Клинт Истууд

Сюжетът: 84-годишният легендарен американски актьор и режисьор Клинт Истууд този път се е заел с екранизацията на един от най-успешните (през последните години) мюзикъли на Бродуей. Напоследък интересът към този жанр като че ли намалява, но е напълно възможно да се възроди отново благодарение на майстор като Истууд. Филмът навярно ще отразява по някакъв начин носталгията на Истууд по времето на неговата младост (60-те години на миналия век), както и преклонението му към музиката на легендарната група „The Four Seasons“, превърнала се в символ на цяло поколение.

Премиерата: 20 юни 


 




"Premature"

Актьорите: Джон Карна, Крейг Робъртс, Кейти Финдлей, Алан Тюдик, Карлсън Йънг, Адам Риглър, Елон Голд

Режисьорът: Дан Бийрс

Сюжетът: Филмът проследява ученик от гимназията, който е принуден да изживява най-големия ден от живота си отново и отново. Роб се явява на интервю за приемането му в колеж, бере срам пред притеснените си родители и най-важното, губи девствеността си с момичето, което харесва. Само че, както можете да се досетите от заглавието, той не се „представя” по най-добрия възможен начин. Възможно ли е Роб да намери правилното решение на всички ситуации или е осъден вечно да повтаря грешките си?

Пемиерата: 2 юли

 





"Непобедимите3" ("The Expendables 3")

Актьорите: Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Долф Лундгрен, Джет Ли, Ранди Котюр, Тери Крюс, Арнолд Шварценегер, Мел Гибсън, Харисън Форд, Уесли Снайпс, Антонио Бандерас, Келан Лъц, Ронда Раузи, Виктор Ортиз, Глен Пауъл, Келси Грамър, Робърт Дейви

Режисьорът: Патрик Хюз

Сюжетът: Барни (Сталоун) и екипът му от наемници се изправят срещу неговия, смятан за мъртъв бивш партньор и ко-създател на „The Expendables” Конрад Стоунбанкс (Гибсън). Стоунбанкс е твърдо решен да ликвидира отряда и за да му се противопостави, Барни трябва да влее малко свежа кръв в редиците.

Премиерата: 15 август 







"Метеора" ("Meteora")

Актьорите: Тео Александър, Тамила Кулиева-Карантинаки, Гьоргьос Каракантас, Димитрис Христидис, Александра Сиафку

Режисьорът: Спирос Статулопулос

Сюжетът: В равнините на централна Гърция византийски манастири се извисяват по върховете на каменни стълбове, простиращи се от земята до небесата. Млад гръцки монах и руска монахиня са отдали животите си на строгите канони на своите общности, но растящото привличане между двамата поставя монашеската им принадлежност под въпрос. Разкъсвани между духовното си призвание и човешката си природа, те трябва да направят важен избор.

Премиерата: 15 август (България)

 

 

More from View Sofia

More Movies & TV