От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Време е за кино...отново. С доза още по-интересни заглавия и тази седмица ще можем да се впуснем в този необикновен свят, където ни очакват истински вълнуващи истории...

Време е за кино...отново. С доза още по-интересни заглавия и тази седмица ще можем да се впуснем в този необикновен свят, където ни очакват истински вълнуващи истории. Започваме с една "Зимна приказка", макар и през лятото, но танците, които ще видим, ще сгреят сърцата ни; плеяда от звезди, и то на едно място в "Непобедимите 3"; много музика с "Момчетата от Джърси" и още...

Не пропускайте и предишните заглавия, които може да видите тук ( Trailer 1, Trailer 2, Trailer 3, Trailer 4)

"Зимна приказка" ("Winter's Tale")

Актьорите: Лорън Кътбърстън, Стивън Маркей, Едуард Уотсън, Зенаида яновски, Сара Лам, Федерико Бонели 

Режисьорът: 

Сюжетът: „Зимна приказка” е сложна история за разрухата в един брак, до която водят унищожителната ревност, привидно безнадежната любов и съдбата на едно изоставено дете.

Благодарение на малко магия, една вълшебна статуя, дълбоко разкаяние и искрено съжаление, финалът на историята е изпълнен с прошка и помирение, които облагородяват героите от последната Шекспирова постановка, по която Кристофър Уилдън създава запомняща се хореография.

Чувствата, които разкъсват душата, и силните емоции са прекрасна основа за един невероятен танцов спектакъл, а самата история позволява да се разгърнат в дълбочина персонажите и дава възможност на Кралския балет да създаде един цял и нов свят около тях.

Премиерата: 18 юни (България)

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.