Следва

Четиво в четвъртък: "Мъжете на моята кушетка" от д-р Бренди Енглър

Ева Тепавичарова се връща в "Столичаните"

Ева Тепавичарова се връща в "Столичаните"

People of art преди 9 години

"Еее, не се притеснявай, де, Кипър е само на 2 ч път." Така успокои Руслан Мъйнов екранната си половинка Ева Тепавичарова преди няколко месеца. Тогава продуцентите на "Столичани в повече" изпратиха героинята Йовка при майка , защото в реалния живот актрисата беше в напреднала бременност.

В момента колегите вече снимат предстоящия осми сезон. Тя ще се включи от другия месец, защото бебето Самуил ще навърши 40 дни на 24 юни. А от есента се връща и в театъра.

Докато Ева работи, половинката Георги ще се грижи за бебето. Ще помага и големият син на актрисата - Борил, който ще навърши 7 г. през юли. "Къпане, обличане, каквото позволя. Много е щастлив", казва Ева.

С първото си дете тя била много по-притеснена и не го давала на никого. Наскоро майка припомнила забавна случка. "Веднъж съм казала: Е, айде, добре, ето ти да буташ количката, нали имаш рожден ден. Изобщо не помня", смее се актрисата.

Наесен Тепавичарова отново ще преподава в актьорската си школа за деца "Кактус". От днес до 28 юни там има уъркшоп за най-малките ученици, които накрая ще изнесат представление.

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра