Следва

Зрелищна катастрофа между Мишо Билалов и Яна Маринова смая столичани

Фелипе бе коронован за новия Крал на Испания

Какъв момент! Кралят слезе от трона, да живее Кралят! Всички ние обичаме...

Други преди 9 години

Какъв момент! Кралят слезе от трона, да живее Кралят!

Всички ние обичаме кралските моменти - сватби, кръщенета, коронации, и дори раздели, разводи, скандали.

Днес настъпи сладкият момент, в който всички симпатични воайори могат да се насладят на снимките от коронацията на Фелипе VI за Крал на Испания.

Принц Фелипе стана по-рано днес и съвсем официално Kрал Фелипе VI Испански, след като се закле в Конституцията на страната пред испанския Парламент в Мадрид.



Новият крал, придружаван от съпругата си, Кралица Летисия и двете им дъщери, Леонор, Принцеса на Aстуриас и Инфанта София, се обърна към нацията след коронацията. Новата кралска двойка бе поздравена от членовете на испанското правителство и приветства военен парад.

На снимките си личи страхотната емоция от момента, елегантността както на дамите, така и на господата е за пример, а момичетата - бъдещата кралица и сестра й, са просто вълшебни!

Приятно гледане!



























More from View Sofia

На кралица Летисия й се случи големият моден кошмар - да облече дреха, която носи и друга жена на същото събитие

Celebrities преди 1 година

Кралица Летисия се изправи пред основния страх на всяка модерна жена - да срещне друга жена в същата рокля като своята на събитие. Хубавото е, че кралската особа подходи към проблема с усмивка.   

Какво се случва с лицето на Кралица Летисия? Показано за пръв път от две години

Celebrities преди 2 години

Откакто нито веднъж лицето на испанската кралица не бе показано отблизо по никакъв повод в последните близо две години, изглежда "на място" са се случили доста хубави неща. Летисия очевидно става все по-млада, т.е. имаме  нещо като странният случай на Бенджамин Бътън в реалния живот  

More Други