Следва

Петъчна доза СЕКС: Viva Italia!!!

Представиха новите восъчни Бекъм - тя в розово, той - в черно

Днес по-рано в Музея на мадам Тюсо в Лондон бяха представени новите...

Други преди 9 години

Днес по-рано в Музея на мадам Тюсо в Лондон бяха представени новите восъчни фигури на Дейвид и Виктория Бекъм. Мероприятието е в чест на 15-годишния сватбен юбилей на двойката, който се пада на 4 юли.

Как изглежда двойката? Той, елегантен в черен костюм от Hugo Boss и белоснежна риза, тя - в рокля от собствения си лейбъл, конкретно от пролетно-лятната колекции Victoria Beckham. Ансамбъл в цвят фуксия с дълбоко V-образни деколте и високи телесни обувки Casadei.

Маркетинг директорът на музея Матю Кларксън коментира новината така:

Те са страшно талантливи - всеки от тях е преуспял в своята сфера на дейност. Те са истински международни икони. Извън всяко съмнение е, че те заслужават да са тук. Сигурни сме, че ще имат огромен успех сред посетителите и чакаме с нетърпение момента, в който феновете име ще могат да ги видят. В момента изпреварваме премиерата им, която е насрочена за 4 юли - деня на тяхната годишнина.

Новите фигури на Бекъм заменят създадените през 2004 година.










Восъчното семейство Бекъм от 2004 г.

More from View Sofia

Дневниците на редакцията: Виктория Бекъм стана предприемач на годината; Хелън Мирън е новото лице на L'Oreal; Лана дел Рей за L’UOMO Vogue и още...

All fashion преди 9 години

Виктория Бекъм беше титулувана за най-успешен предприемач на годината в Обединеното кралство, от бизнес списанието Management Today...

More Други