Следва

Седмица на рибата: Английски рибен пирог

7 продукта за 7 от вас. Новата лятна игра на BIODERMA и ViewSofia

7 продукта за 7 от вас. Новата лятна игра на BIODERMA и ViewSofia с повече от страхотни награди...

All About Life преди 9 години

Макар че седмицата все още не е свършила, а навън все още често вали, мислите ни са летни, телата горещи, а мечтите мноооого далеч от тук. И е решено, че този уикенд ще ни е първото бягство в Рая, следващия - второто, последващия...

Куфарът ни за летни приключения е вече отворен, нещата, които ще сложим в него са ясни, но чудехме се готова ли си и ти за любимия сезон? Решихме да полюбопитстваме, пък и ни е интересно да знаем, как смяташ да се справиш точно ти с факторите на околната среда, със слънцето и с UV лъчит? Ние предполагаме за марката, на която си заложил, но кой точно от продуктите, които предлага ще сложиш задължително в багажа си.

И именно това е въпросът: Kой продукт, от великолепната слънцезащитна гама продукти Photoderm на BIODERMA, ще взмеш задължително на лятната си почивка и защо?

Посочи ни най-подходящия за теб продукт сред изброените по-долу, мотивирай накратко избора си и напълно реално ще имаш възможноста да спечелиш своя фаворит, с който да отпътуваш към морето. 7 продукта BIODERMA за 7 от най-заслужилите от вас. Звучи повече от чудесно, нали?

Ето и великолепните предложенията, сред които можеш да си избереш...

Photoderm Après-Soleil SOS

Успокоява незабавно и трайно без разнасяне. Новият спрей Photoderm Après-Soleil SOS успокоява бързо изгорялата кожа, благодарение на своето хидратиращо действие и приятна текстура. 

Каква е тайната на ефикасността: 
- Еноксолон за облекчаване на изгарянията
- Глицерин и натриева пиролиндон въглеродна киселина - две естествно налични в кожата молукули за незабавно и трайно хидратиране. 
- Съдържа патентования комлекс Cellular Bioprotection, който защитава клетъчното ДНК и активира естествените защитни сили на кожата.


Photoderm Après-Soleil 

Освежаващо мляко за след слънце, подходящо за чувствителна и суха кожа. Подхранва и омекотява със своите активни съставки, облекчава дискомфорта на кожата след излагане на слънце и удължава трайността на естествения тен.



Photoderm MAX

Ефективна слънцезащита за лицето под формата на ултра-флуид в туба с максимален защитен фактор SPF 50+. Осигурява оптимална защита за всеки тип кожа, при всякаква слънчева светлина и при всички сезони.

Каква е тайната на ефикасността: 
- Кмбинация от анти-UVA и анти-UVB дерматологични филтри за оптимална защита срещу вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи.
- Ултра- лека, хипоалергенна, некомедогенна фотостабилна текстура, която не оставя бели следи и осигурява отлична толерантност.



Photoderm BRONZ

Придобийте по-хубав тен за по-кратко време. Photoderm BRONZ най-накрая успя да направи сияйната кожа с красив тен и високоефективна фотозащита съвместими. Стимулира естествеия тен, който сам по себе си представлява фотозащита. Осигурява отлична поносимост дори при чувствителна кожа и защита, подходяща за всеки тип кожа. 

Каква е тайната на ефикасността: 
-  Кмбинация от анти-UVA и анти-UVB дерматологични филтри за оптимална защита срещу вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи, налични с SPF 30 и 50+.
- Уникална формула за образуване на естествен и здравословен тен.
- Изключително лека, хипоалергенна, некомедогенна, фотостабилна, водоустойчива текстура, която не остнавя мазен слой или бели петна и осигурява отлична толерантност. 
 


Photoderm MAX SPRAY SPF 50+

Фотозащитен спрей с МАКСимална слънцезащита за чувствителна кожа. Той активира естествените защитни сили, защитава клетките и предпазва от кожно стареене. Ултра леката му текстура не оставя бели следи.


Photoderm MAX SPF 50+ Mineral Compact

Фотозащитна минерална пудра за лице в светъл цвят с много висока защита от слънцето. Подходяща за кожа, алергична към химични филтри и парфюм, кожа, която проявява непоносимост към слънцето и деликатна кожа, свръхчувствителна към ултравиолетовите лъчи.

Съчетанието от екрани с минерален произход, действащи срещу UVA и UVB лъчите, предлага оптимална защита срещу вредното влияние на UV лъчите.

Лека за нанасяне текстура, която изравнява тена и оставя приятно усещане за посипване с прах за сияен вид на кожата.



Mицеларна вода – Sensibio H2O

Sensibio H2O е единствената почистваща мицеларна вода с висока толерантност, която по биологичен път действа върху зачервяванията. Благодарение на патента Rosactiv®, продуктът действа върху биологичната причина за разширяване на съдовете и по този начин намалява зачервяването. Екстрактът от краставица и алое вера незабавно намалява дискомфорта. Sensibio H2O има действие 4 в 1: почиства, успокоява, освежава и тонизира.




От теб очакваме да ни напишеш в коментарната форма името на продукта, който си избрал да присъства в летния багаж, с кратък мотив - защо точно този продукт, заедно с имената и годините си.

В рамките на една седмица, а именно от днес, до 26 юни, ние ще продължаваме да се наслаждаваме на лятото, а точно следващия четвъртък ще зарадваме 7 от вас, които най-много са залужили с отговорите си, с любимия BIODERMA продукт.

Успех!

More from View Sofia

More All About Life