Следва

Клаудия Шифър - новото присъствие в многолюдните кампании на Dolce&Gabbana

Новите колекции: Rag & Bone, Resort 2015

Очарователното в новата круиз колекция на Rag & Bone е пристъпването в ансамблите на...

All fashion преди 9 години

Очарователното в новата круиз колекция на Rag & Bone е пристъпването в ансамблите на леопардовия принт - нещо, което досега не само не бяхме виждали в колекциите им, а и ни най-малко не очаквахме.

Всички сме наясно, че ако не се внимава, с котешките окраски сме способни да поемем жесток моден риск, да изглеждаме смешно и дори нелепо. И все пак, природната красота на хищническите принтове привлича като магнит, в случая и иначе много предпазливите Rag & Bone. Нищо общо с Cavalli, напротив, чудесни ежедневни облекла, "принтирани" в три варианта - в черно и сиво върху бродирани пуловери, в класическото рижо - върху леко палто от кожа на пони и черно-бяло - върху копринени рокли и тънки бомбъри.

Много приятна, много симпатична интерпретация на спорната шарка, която, лишена от компанията на пайети, излишен блясък и впити кройки, изглежда супер шик.

Вторият център в колекцията е розовото, в много нежен оттенък, което въпреки воплите на мнозина, не изчезва от модния хоризонт, напротив - стеле се наоколо плътно и със самочувствие, което, съвсем неочаквано, много му отива. Отдавна вече бледо и нежно розовото не са приоритет на дамите до 6.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.