Следва

Стил урок на седмицата: Минималистично с щипка декоративност

Клаудия Шифър - новото присъствие в многолюдните кампании на Dolce&Gabbana

Сега, като я гледаме в свежите кадри, си мислим, че бяхме зажаднели за нещо...

All fashion преди 9 години

Сега, като я гледаме в свежите кадри, си мислим, че бяхме зажаднели за нещо русичко в кампаниите на италианската марка. Не, че Моника Белучи и Бианка Бали не са чудесни, но се понасъбра твърде много "брюнетско" очарование в кадрите, рекламиращи модния дует напоследък и затова свежото руса присъствие на 43-годишната немкиня ни идва перфектно в началото на лятото.

Иначе, това е есенната кампания на марката. Лицето й, супермодел, актриса и посланик на добра воля на УНИЦЕФ Клаудия Шифър определено се вписва добре в компанията на знойните италиански мачовци наоколо й.

Преди нея от гилдията на блондинките за Долче и Габана работеше и Ева Херцигова, а в кадрите, които показваме отново е налице е прелестната Бианка Балти плюс обичайната за кампаниите на италианците напоследък масовка.

В снимките участват много дечица, докарани като добри деца от многолюдна и патриархална фамилия от Южна Италия.

И всичко е чудесно, само не можем да спрем да се чудем като как така се получи, че чантата в ръцета на Клаудия е по-широка от ханша й...



Иначе, за протокола, това не е първото участие на Шифър в кампании на популярната марка. Още през 2009 тя стана лице на круизната им колекция.

Този път се касае за основната линия на бранда , фон за демонстрацията на която служи Сицилия, и някъде там ситуирана омагьосана гора, където като нищо се натъкваш на приказни герои, средновековни рицари и прочие - ефект, очевидно търсен. И в известна степен намерен от екипа, ангажиран да измайстори визията на новата есенно зимна кампания за 2014/2015 година.


















 

More All fashion