Следва

Дипломният спектакъл на бакалаврите по „Мода“ от НХА

Стил урок на седмицата: Минималистично с щипка декоративност

Роклята е абсолютният господар на летния ни гардероб и с най-голямо удоволствие се...

All fashion преди 9 години

Роклята е абсолютният господар на летния ни гардероб и с най-голямо удоволствие се оставяме в стилните й ръце, поне за няколко месеца. А когато е взела на заем семплата линия на мъжката риза, е още по-съблазнителна находка.

За да не изпаднем в минималистични крайности, хубаво е да вкараме лека декоративност в картинката с помощта на орнаментален принт със закачлива растерна функция.

Вече имаме водещ мотив на аутфита си, затова ще допълним с неутрални аксесоари в черно-бялата палитра. Мекият клъч със забележително голям кожен пискюл е перфектен за гушкане и аристократично кореспондира на десена на роклята, а семплите и супер тренди чехли на равна платформа и oversize слънцезащитниците внасят финалната доза минималистичност.



Едри бижута тук не са ни нужни, защото само биха добавили излишна бъбривост към аутфита ни, затова ще се задоволим с присъствието на семпъл часовник и няколко тънички гривни, които да правят компания на ръцете ни.

Vоila! Лятната ни градска, а съвсем спокойно и ваканционна, визия е готова.
 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.