Следва

Много усмивки и радост донесе AYO на българската публика

Обичта на известните: Ума и Куентин

Ума Търман, в бяло и с ниски сандали и Куентин Тарантино, страшно небрежен в...

People of art преди 9 години

Ума Търман, в бяло и с ниски сандали и Куентин Тарантино, страшно небрежен в каре и джинси, зарадваха папарашкото войнство с интимен момент - вечеря в ресторант Mr Chow в Лос Анджелис.

Въздесъщите колеги са успели да произведат няколко кадъра, както докато звездите влизат в малкото заведение, така и докато го напускат.

Търман е чудесна в ансамбъла от проста бяла рокля и бяла жилетка, ниски телесни сандали и чанта от новата колекция на Louis Vuitton, плюс най-небрежната възможна прическа от прихваната ниско, килната на една страна опашка, видимо несресена, а Тарантино се носи в синьо оцветена риза на каре, джинси и кецове.

Пристигането на приятелите, или нещо повече от приятели, както се надяваме, в ресторанта се случи поотделно - Ума с кола с шофьор, а Куентин - с личния си автомобил. За излизането - очевидците мълчат.













More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра