Следва

За балета с любов: Мария и Сет от Tom Gold Dance разказват за магията на танца часове преди първия си спектакъл у нас

Много усмивки и радост донесе AYO на българската публика

През изминалата нощ, германската певица от нигерийски произход AYO, изнесе своя...

People of art преди 9 години

През изминалата нощ, германската певица от нигерийски произход AYO, изнесе своя втори концерт пред родна публика. Позитивната и винаги усмихната изпълнителка превърна изживяването на всички в сбъднат сън в лятна нощ. Сияйната AYO представи най-новите си и популярни песни, като не пропусна и своя най-голям хит “Down on My Knees”.

Тя раздаде много от своята любов и слънчево настроение, като получи и подаръци за спомен от верните ѝ фенове. Талантливата изпълнителка настоя сама да бъде по-близо до почитателите си и успя да накара всеки да се усмихне. Накрая на своето шоу певицата получи дълги аплодисменти, които я върнаха обратно на сцената и тя не пропусна да зарадва всички с още няколко от своите изпълнения.

„Много харесвам вашата страна и винаги се връщам с голямо удоволствие, защото тук е мястото, където довърших песента “Who”. Ще се радвам някой ден да имам възможност да организирам почивка за цялото ми семейство в България“, споделя изпълнителката.



Преди участието си у нас, AYO кацна с редовен полет от Париж, като тя и целият ѝ екип не проявиха претенция да мине през ВИП сектора на летище София. Турнето на певицата продължава с концерт в Япония.







More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра