Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 23 - 29 юни

Déja Vu - 3 начина да си спомним вкуса на живота!

Обичаме да споделяме радостите си с приятели и така да ги множим, особено когато поводът е престижна награда...

Food преди 9 години

Обичаме да споделяме радостите си с приятели и така да ги множим, особено когато поводът е престижна награда. Не крием, че сме почитатели на вината на Домейн Бойар и бързаме да ви представим Déja Vu – новата лятна серия медалисти – шардоне, совиньон блан и розе Малбек, от които сме очаровани.



След дегустация установихме, че Шардонето ни привлича със своята богата плодовост и свежест, като така ни позволява да го пием в компанията на почти всичките си любими храни или пък соло – идеалното приятно разхлаждащо лятно питие. Респектирани сме, че само преди 1 седмица то спечели златен медал на най-големия конкурс за Балкански вина – Balkan International Wine Competition, в битка с над 400 вина от Балканския полуостров, Централна и Източна Европа и Черноморският регион. Браво!



Научихме, че Совиньонът – сребърен медалист от Balkan International Wine Competition - вече се определя от експертите като „явление” сред този сорт български вина и заслужено претендира да заеме водеща позиция на пазара.



Не случайно именно сортовата чистота и финес привличат вниманието на специалисти и ценителите към Déja Vu.
Само за два месеца „Домейн Бойар” успя да завоюва 4 златни и 11 сребърни медала от най-престижните европейски винени конкурси: Vinalies Internationales Paris, Mondial du Rosé Cannes, Mondial dе Bruxelles, Balkan International Wine Competition.



Един от любимците ни е розето Déja Vu, което е сред първенците в Кан на най-престижния конкурс за розе - Mondial du Rosé, в самата столица на този вид вино - Прованс. Именно там, в областта, където се ражда розето, българският участник получава страхотното признание от най-големите експерти - сребърен медал за аромат, вкус и качество.

На прага на истинското лято посланието „Да си спомним вкуса на живота” на съвсем новата серия Déja Vu на Домейн Бойар за нас е със сила на закон.
 

More Food