Следва

Miu Miu в цвят червен

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Експлозия от цветове, игриви поп арт принтове и десени, инспирирани от...

All fashion преди 9 години

Щурите бански на Bimba y Lola

Експлозия от цветове, игриви поп арт принтове и десени, инспирирани от творчеството на авангардния артист Maruja Mallo, красят чисто новата колекция бански костюми на кокетния испански бранд Bimba y Lola.

И докато лятното настроение струи от рекламните фотоси, морето остава на заден план, едва забележимо подсказващо за себе си само в един от кадрите. За сметка на това небесните сюрреалистични сценарии отвеждат прекрасните модели бански в едно съвсем друго измерение и още повече допринасят за щурата им очарователност.



Силуетът е ретро, убедително синхронизиран с 60-тарската живописност на десените.

Лятото ще мине под забавния знак на комикса, поне в паралелната реалност на Bimba y Lola, в която с удоволствие бихме се поживели.

Eмилио Пучи облече сграда



Мястото – Флоренция, обектът – Баптистерий „Сан Джовани Батиста”, времето – точно сега. И не, не е сън, а истина, която е на път да поразклати бетонираното място на рекламните билборди, хипнотизиращо облепящи всяка сграда в ремонт. Ярко вибриращият цветен десен е дело на италианския дизайнер Емилио Пучи, чиято сила несъмнено е в изящните принтове, и с леко наивистичен замах пресъздава лика на раннохристиянската кръщелня, свързвайки история, изкуство и мода.

Вдигаме палците и на двете ръце в подкрепа на тази дизайнерска хрумка и силно се надяваме това да не първата и последна алтернатива на рекламния океан, а смела крачка към по-арт ориентирана градска атмосфера.

Dior в страната на чудесата





Вълшебна история с цветя под звуците на електронна музика ни разказва най-новата рекламна лента на парфюмерийното бижу Dior Addict. В ролята на Алиса от Страната на чудесата влиза порцелановата хубавица с платинени коси Саша Лус, разигравайки почти танцов спектакъл сред цветни лиани и огледални бални зали.



Като допълним и грациозния полет с полилей към края на късометражката, който обра овациите на цялата редакция, смело пишем отличен 6 на екипа и по-специално на режисиорската работа на Хармони Корайн и Райън МакГинли, превърнала видеото в абсолютно зарибяващ и вдъхновяващ материал.

Сара Джесика Паркър в Schiaparelli Couture



Бяло, бохо и couture!

Сара Джесика отново е царицата на червения килим, този път на благотворителното събитие на фондацията amfAR в The Plaza Hotel в добрия стар космополитен Ню Йорк. Фееричната одежда с етикет Schiaparelli Couture и нежни пастелни капки превръща чаровницата в истинска gypsy принцеса, а игривите нанизи от гривни и колиета допълват повече от перфектно магичния й летен стайлинг.

Безспорно любимият ни елемент на haute couture създанието са впечатляващите паднали рамене, меко обгръщащи ръцете й в закачлив Т-силует.

Три пъти „УРА” за смелият избор на Сара Джесика, който за пореден път потвърди статута й на умел експериментатор.

Алекса Чънг в новата кампания на Longchamp



Британското IT момиче за втори пореден път влиза в ролята на рекламно лице на френския бранд Longchamp, в случая за кампанията есен/зима 2014.

Пилотният кадър, заснет от Макс Вадукъл, вече се завъртя в онлайн пространството и за отрицателно време успя да предизвика вълни от умиление, по-скоро породени от присъствието на очарователния рошав мъник, отколкото от иначе умело стилизирания моден „натюрморт”.

Естествено, няма как да пренебрегнем омагьосващия поглед на Алекса, както и третия и най-главен герой на кампанията – млечната чанта в характерния за бранда силует, която постепенно се превръща в абсолютна градска класика.

С нетърпение очакваме пълния арсенал от кадри с тримата "участници" в тази повече от приятна модна история.
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 9 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.