Следва

Miu Miu в цвят червен

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Експлозия от цветове, игриви поп арт принтове и десени, инспирирани от...

All fashion преди 9 години

Щурите бански на Bimba y Lola

Експлозия от цветове, игриви поп арт принтове и десени, инспирирани от творчеството на авангардния артист Maruja Mallo, красят чисто новата колекция бански костюми на кокетния испански бранд Bimba y Lola.

И докато лятното настроение струи от рекламните фотоси, морето остава на заден план, едва забележимо подсказващо за себе си само в един от кадрите. За сметка на това небесните сюрреалистични сценарии отвеждат прекрасните модели бански в едно съвсем друго измерение и още повече допринасят за щурата им очарователност.



Силуетът е ретро, убедително синхронизиран с 60-тарската живописност на десените.

Лятото ще мине под забавния знак на комикса, поне в паралелната реалност на Bimba y Lola, в която с удоволствие бихме се поживели.

Eмилио Пучи облече сграда



Мястото – Флоренция, обектът – Баптистерий „Сан Джовани Батиста”, времето – точно сега. И не, не е сън, а истина, която е на път да поразклати бетонираното място на рекламните билборди, хипнотизиращо облепящи всяка сграда в ремонт. Ярко вибриращият цветен десен е дело на италианския дизайнер Емилио Пучи, чиято сила несъмнено е в изящните принтове, и с леко наивистичен замах пресъздава лика на раннохристиянската кръщелня, свързвайки история, изкуство и мода.

Вдигаме палците и на двете ръце в подкрепа на тази дизайнерска хрумка и силно се надяваме това да не първата и последна алтернатива на рекламния океан, а смела крачка към по-арт ориентирана градска атмосфера.

Dior в страната на чудесата





Вълшебна история с цветя под звуците на електронна музика ни разказва най-новата рекламна лента на парфюмерийното бижу Dior Addict. В ролята на Алиса от Страната на чудесата влиза порцелановата хубавица с платинени коси Саша Лус, разигравайки почти танцов спектакъл сред цветни лиани и огледални бални зали.



Като допълним и грациозния полет с полилей към края на късометражката, който обра овациите на цялата редакция, смело пишем отличен 6 на екипа и по-специално на режисиорската работа на Хармони Корайн и Райън МакГинли, превърнала видеото в абсолютно зарибяващ и вдъхновяващ материал.

Сара Джесика Паркър в Schiaparelli Couture



Бяло, бохо и couture!

Сара Джесика отново е царицата на червения килим, този път на благотворителното събитие на фондацията amfAR в The Plaza Hotel в добрия стар космополитен Ню Йорк. Фееричната одежда с етикет Schiaparelli Couture и нежни пастелни капки превръща чаровницата в истинска gypsy принцеса, а игривите нанизи от гривни и колиета допълват повече от перфектно магичния й летен стайлинг.

Безспорно любимият ни елемент на haute couture създанието са впечатляващите паднали рамене, меко обгръщащи ръцете й в закачлив Т-силует.

Три пъти „УРА” за смелият избор на Сара Джесика, който за пореден път потвърди статута й на умел експериментатор.

Алекса Чънг в новата кампания на Longchamp



Британското IT момиче за втори пореден път влиза в ролята на рекламно лице на френския бранд Longchamp, в случая за кампанията есен/зима 2014.

Пилотният кадър, заснет от Макс Вадукъл, вече се завъртя в онлайн пространството и за отрицателно време успя да предизвика вълни от умиление, по-скоро породени от присъствието на очарователния рошав мъник, отколкото от иначе умело стилизирания моден „натюрморт”.

Естествено, няма как да пренебрегнем омагьосващия поглед на Алекса, както и третия и най-главен герой на кампанията – млечната чанта в характерния за бранда силует, която постепенно се превръща в абсолютна градска класика.

С нетърпение очакваме пълния арсенал от кадри с тримата "участници" в тази повече от приятна модна история.
 

More All fashion