Следва

Fashion Days: Една модна история с обувките Calvin Klein

Новите колекции: Christopher Kane, Resort 2015

Бихме нарекли детайлите в новата колекция на Кристофър Кейн нахални, ако не беше...

All fashion преди 9 години

Бихме нарекли детайлите в новата колекция на Кристофър Кейн нахални, ако не беше ясно като недъждовен ден, че точно те правят работата да изглежда свършена добре.

Много успешен вече, дизайнерът, вдъхновен от собственото си випускно ревю в St. Martins прави една приятно ненатрапчива круиз колекция, леко носталгична, някак смело детинска, в която се улавя почерка, развил го до днешния успешен пример за съвременен дизайнер.

В модното училище Christopher Kane се учи при известната професор Луиза Уилсън, и именно нейните думи Кейн цитира на журналистите на презентацията: "Няма такова понятие като лош вкус. Това е просто ДРУГ вкус" — и именно с изследването на това "друго" се занимава дизайнерът.

От випускната му колекция през 2006 година до круиз 2015 прескачат неоновите детайли и дантелата, към тях се прибавя пъстрият леопардов принт, нарисувани от ръката на самия Кейн цветя в духа на Art Nouveau от психоделичните 60-те. Дизайнерът с лекота смесва по два, че и по три напълно самодостатъчни принта и дори дрехи в едно, акцентира върху гърдите с помощта на леопардови чашки, зашити върху гащеризони и рокли, а вместо копчета използва едри пластмасови цветя.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.