Следва

През седмицата ще видим ОЩЕ...

Башар Рахал става съпруг на Яна Маринова

Башар Рахал става съпруг на Яна Маринова

Movies & TV преди 9 години

Изтощителни уроци по танго очакват Башар Рахал, преди да опъне тента пред караваната си на къмпинг „Градина”. Негов партньор в предизвикателството на паркета е Яна Маринова. Добрата си двигателна култура актьорите ще тестват за филма „11а”, чиито снимки започват през август в Националната професионална гимназия по полиграфия и фотография. Сюжетът се върти около темпераментен клас и неуспешните му опити да се стикова с една от преподавателките си. С нестандартните й методи на обучение ще се нагърби Яна Маринова. В каста влизат още познатата ни от "Столичани в повече" Ралица Паскалева и Дария Симеонова (“Под прикритие”).

"Работил съм с всички тях и съм сигурен, че ще се получи добър проект. Яна е бивша състезателка по спортни танци, а аз играя неин съпруг. Все още разучаваме в детайли сценария. Аз направих и първата си репетиция с тангото. Другите колеги тренират тайно от мен", сподели с усмивка за колегите от „Монитор” Башар.

Лентата ще носи духа на тийнсериала „Клуб Веселие”, но вместо с пеене, казусите между героите ще се решават с надигравания и сложни хореографии.

„Ще има много музика, но все още не е ясно с кои композитори ще работим. Ще заложим на българските песни. Ще има всякакви стилове - хип-хоп, танго, латино”, повдигна завесата Рахал.

Усвоявайки различните видове поддръжки на паркета той брои часовете, в които дъщерите му ще се върнат от почивка в Италия и ще отскочат до Черноморието. „Къмпингуваме на „Градина” всяка година. Притежавам собствена каравана и когато децата ми си дойдат в България, тръгваме. Изживяването и свободата, което ти дава караваната, е неописуемо”, обясни още за „Монитор” водещият на „Следващият, моля” по TV7.

More from View Sofia

More Movies & TV