Следва

Веганска седмица: Веганска "шкембе" чорба

Тридневнo SPA разтапяне. Или едно незабравимо лятно преживяване в Riu Pravets Resort

Да стигнеш до портите на своя Рай в морето от удоволствия не винаги означава да си пропътувал хиляди километри...

All About Life преди 9 години

Да стигнеш до портите на своя Рай в морето от удоволствия не винаги означава да си пропътувал хиляди километри до мечтаното място. Понякога е нужно само да ти се прошепне, че съвсем наблизо, на само 40 километра от града, ще преживееш истинския релакс за душата и тялото. Повечето вече познават това място, но го пазят за себе си като нещо много специално. Хотел Riu Pravets Resort.

Четири звезди луксозният оазис получава не само заради изключителната атмосфера и безкрайните възможности да предложи буквално всичко на своите гости с игрището за голф, ресторантите, басейните, залите за различни събития, фитнес и СПА център и най-вече четиризвездно ухажване. Истински пророци за това от какво се нуждаеш, от Riu Pravets са пълни с идеи за твоя вълшебен престой.



Началото на лятото хотелът отбелязва с поредната атрактивна оферта през летните месеци с ексклузивна 3-дневна СПА програма за горещия сезон, която ще те зареди с живот и сили за нови приключения.



Удоволствието е още по-голямо, когато е с грижа към теб. Летните СПА пакетите на Riu Pravets Resort са с изцяло екологични продукти, вдъхновени от българските традиции в красотата. Екосертифицирани активни съставки, 100 % натурални базисни масла, получени само чрез студено пресоване, ръчно брани български некултивирани билки, без минерални масла, без парабени, без синтетични аромати, чисти, както ги е създала природата.



Тридневното разтапяне, съживяващо всяка клетка на тялото ти, може да е избор между „Био детокс” или „Био лято”.

Спа пакетът „Био детокс” включва изненадващо приятен антицелулитен масаж с люти чушки в първия ден, а във втори и трети съответно с мед и еко билки и с родното розово масло.
В пакета „Био лято”, освен масаж с горните био "наши" продукти, са включени и терапия с кал, и специален пилинг със соли от Мъртво море.

Подробна програма с цени за всеки пакет може да откриете в официалната фейсбук страница на хотела.

Ти само си избери преживяването, от Riu Pravets Resort ще го направят незабравимо. Но сигурно вече го знаеш!
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.