Следва

We love: една хубава Джулия, няколко котета и чиста скандинавска мода

Мос и Делевин - първият кадър от съвместната им кампания за Burberry най-сетне се появи

Баба и внуче... Е, не точно, но това беше първата асоциация, когато...

All fashion преди 9 години

Баба и внуче...
Е, не точно, но това беше първата асоциация, когато след дълго чакане се взряхме в първия кадър от есенно-зимната рекламна кампания на лондонската Burberry.

Главни действащи лица:
- в ролята на бабата - Кейт Мос
- в ролята на внучето - Кара Делевин.

При второ вглеждане виждаш, че двете блондинки са почти като сестри, и на практика не може да се отсъди, че ги делят едни двайсетина години време. Но че Кейт е жива икона и много по-гот й стои когато е сама, защото има невъобразимия талант да изпълва всеки кадър, е наистина така и Кара е леко като поканена на гости племенница.

Иначе, че двете мацки ще украсят актуалната кампания на бранда се знаеше отпреди няколко месеца поне. Тогава "племенницата" Делевин сподели радостната вест, илюстрирана с фото, с феновете си в мрежите.

Сега вече в блога на Кара зае място и финалният резултат от съвместната работа на двете манекенки. Кадърът е на Марио Тестино.

Иначе, Мос и Делевин си другаруват не отскоро - Кейт служи на по-младата Кара като гуру, ментор и закрилник на манекенското поприще от доста години вече и двете не го крият.

Освен сериозната част, Кара Делевин споделя с почитателите си още, че в момента се намира на остров Бали, и пуска като доказателство импровизирана фотосесия, на която тя видимо е гола, а закачките се свеждат до знака "Стоп" и две светнати фенерчета.

Различни класи!, ни идва вместо финал...

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 5 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 23 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.