Следва

Драсканици върху бяло платно....

Дневниците на редакцията: Лупита във Vogue; Странни форми за мъжките украшения на Том Форд, Бьорк на изложба, Синди с книга...

Първо беше Лена Дънам, после Ким Кардашиян, а сега и Лупита Нионго – точно...

All fashion преди 9 години

Лупита Нионго с корица за Vogue

Първо беше Лена Дънам, после Ким Кардашиян, а сега и Лупита Нионго – точно три за щастие – така Анна Уинтър даде на читателите си именно това, което те очакват. Кадрите са дело на Микаел Янсон и са заснети в Маракеш, а младата суперзвезда позира в убийствените тоалети на Родарте, Проенца Шулър и Вера Уанг (Rodarte, Proenza Schouler, Vera Wang). (Чети още)

Том Форд и сексуалната символика






Колиета във формата на... пенис предложи Том Форд на ревю за мъжката си колекция Пролет/Лято 2015 на Мъжката седмица на модата в Лондон.

Е, може би не съвсем това, а по-скоро онова - някаква разновидност на разпятия, които много напомняха нещо друго. И макар че не сме изненадани от присъствието на подобна символика в работата на дизайнера, твърде буквалното третиране на християнския символ ни се стори too much.

Мащабна изложба на Бьорк в Нюйоркския МОМА




Museum of Modern Art, Ню Йорк подготвя ретроспектива на почти 20-годишното творчество на исландската певица Бьорк, превърнала се в съвременна културна икона с влиянието си върху десетилетия от музикалната, филмова и модна индустрии. "Шоуто" ще се открие на 7 март 2015 и ще включва биографичен и фикционален наратив, както и музикални и филмови арт-инсталации, сценични костюми и музикални инструменти.

Синди Крауфорд пише книга




Супермоделът, който скоро ще влезе в клуба на 50-годишните красавици, ще отбележи паметното събитие с нова книга, проследяваща личните и и професионални успехи. Синди обещава изданието, което се очаква през есента на 2015, да не е само книжка с картинки.

„Няма да е само биография, а начин да отпразнувам чукването на 50-те, вместо да се ужасявам от тях”

Кание Уест – технологичен герой



Free Art Technology се заиграват с феновете на Кание Уест и създават "Kanyefy Your Dock". Това е приложение, което позволява да заменим всички икони на десктопа си с вариации на образа на Кание Уест. Готино, нали?

Burberry Prorsum SS15



Последната мъжка колекция на Burberry Prorsum е магнетичен микс от графични, ръчно рисувани принтове и фойерверк от наситени цветове. Облеклата са посветени на английския автор на разкази и пътеписи Брус Чатуин и пресъздават образа на съвременния културен номад.

Total Look-ът е завършен от велурени шапки с меки форми, цветни маратонки и кожени калъфи за лаптоп.
 

More All fashion