Следва

Лупита Нионго на корицата на Vogue. Заслужи си я!

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Да имаш честта да видиш Лейди Гага в „цивилен” вариант си е абсолютна рядкост, но...

All fashion преди 9 години

Лейди Гага и неподходящия гащеризон

Да имаш честта да видиш Лейди Гага в „цивилен” вариант си е абсолютна рядкост, но , хвърляйки поглед към модния й избор за съботна разходка из Ню Йорк, сякаш предпочитаме да се беше гмурнала в някоя сюрреалистична дегизировка от сценичния й гардероб.



Този син гащеризон е абсолютен неприятел на фигурата на провокативната дива. Първо, свръх разкриващото изрязано деколте фокусира вниманието ни по-надолу и чисто визуално още повече скъсява торса на Гага. Второ, неподходящият размер на одеждата генерира доста неприятни набори по дължината на краката й и създава представа за развлеченост. Трето, прекалено дългите крачоли неестетично се струпват и покриват иначе не лошите й стилето токове.



Категорично НЕ за съботния моден избор на Гага!

Алиша Кийс за Givenchy Dahlia Divin



Чисто новата кампания на последното ухание на Givenchy – Dahlia Divin, вече се завъртя в онлайн пространството и е дебют на гласовитата чаровница в бюти лигата. Рекламният фотос обаче успява да ни очарова единствено с приканващия топъл поглед на Кийс, който обаче не компенсира цялостната му неприветливост.

По никакъв начин не можем да си обясним решението, довело до подсилване на и без това млечно шоколадовата кожа на певицата, да се постави акцент върху фона, оставяйки фигурата в леко сфумато. Прекалено изпеченият ефект определено не ни е любим и не успяваме да го свържем с „божествената” аура на аромата. А кремаво сивата гама ни навява леко натрапчивото усещане на сватбена атмосфера.

Опитът на криейтив отдела на Givenchy за изящество и нежност не е от най-успешните и силно се надяваме занапред да се придържат към леко бунтарската гръндж вълна, в която плуват последните години.

Сюки Уотърхаус за Superga



Много харесваме щурата Сюки, обожаваме и спортната аура на кецовете, но тази модна колаборация между модела и италианския бранд Superga не можа да запали летния ни ентусиазъм. Да, пастелните нюанси са абсолютно тренд бижу това лято, но бебешкото синьо и розово ни идват прекалено банални.

А когато делят едно име с готик братче в червено и черно, не можем да не се зачудим каква е причината за това странно цветово решение. Ако се абстрахираме от този факт, не можем да отречем, че дебелите гумени подметки със сгушени трио сърца са симпатично закачливи. Ако имаха и вълшебната функция да си променят „кожата”, на секундата щяхме да се въоръжим с тренди любовчийски чифт за лятото.

Рита Ора по мрежа на стадиона



Кодовото тренд име това лято определено е „прозрачно”, но както може да влезе в супер естетски ансамбли, така и лесно прескача границата и залита в не толкова стилни роли. Намесена ли е мрежа, и то в пиперливо огнено червено, везните моментално се накланят към втората графа.

Ултракъсият аутфит на Рита Ора, с който се качи на сцената на събитието Summertime Ball на лондонския стадион Уембли, само потвърждава думите ни, а в комбинация с дългата й платинена коса определено не сформира най-стилното дуо.

Добре, че е стегнатата й тонизирана фигура, която, като изключим всичко останало, си е чиста радост за окото.

Мила Кунис на корицата на Marie Claire



От юлската корица на Marie Claire съблазнително ни гледа бъдещата майка Мила Кунис, обаятелна както винаги. Няма как да не отбележим обаче умората в очите й, съвсем в реда на нещата, но неуспешно прикрита от тежкия опушен грим, който, напротив, още повече привлича вниманието към тази зона.

А иначе приятният „влажен” ефект на долните клепачи в случая създава леко усещане за тъга. Предполагаме, че не такъв е бил желаният ефект, но той е факт и не прави услуга на визията на Мила. Все пак очарованието на бременната жена е в неподправената чистота и натуралната визия без излишно затормозяващ макияж.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 14 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.