Следва

Jeckerson в Kult Look

Gil Bret - Колекция Есен/Зима 2008, '09

Класическо е решението за двуредно палто- блейзер от висококачествен туид с уникално изтъкана текстура на плата от меко букле...

All fashion преди 15 години

Класическо е решението за двуредно палто - блейзер от висококачествен туид с уникално изтъкана текстура на плата от меко букле. Елегантното съчетание на черно с бяло му придава повече функционалност. Пристягането с широк лачен колан е допълнение за по- модерна визия.

Ултра модерното лачено яке е набрано и със специално лъскаво покритие. Външните шевове подсилват блясъка му и подчертават богатия нюанс на мока.

Перфектна цветна комбинация за този сезон е постигната в съчетаването на късо сако от деним с 3/4 ръкави и ефектни външни шевове, с тесни панталони в меден цвят. Тясното поло в светъл кремав нюанс освежава съчетанието, а напластяването придава допълнителен ефект.

Възхитително свеж цвят от горски плод обагря копринената блуза. Нежни драперии и меко падащо деколте й придават романтиката, необходима при създаване на женствените линии. Панталонът е с мъжка кройка и в сив цвят. Допълнителен ефект внася високата талия и лаченото сако.





Екстравагантното яке-блузон с множество джобчета, декорирано в животинска щампа, издържана в тъмен зелен цвят и изпълнено от капитонирана материя с мек блясък, може да е причина да се обръщат след вас. Умело съчетано с черно поло с лъскава декорация на ръкавите и яката и черен панталон, тази комбинация е удобна за ежедневието и отговаря по атрактивен начин на тенденциите за тази есен.

Колекциите на GIL BRET можете да видите в магазини BETTY BARCLAY в
София, Мол София, партер и в ЦУМ, етаж 2;
Варна, ул. ”Мусала” 4

More from View Sofia

More All fashion