Следва

Like Mother, Like Daughter: 11-те най-стилни комбинации от звездни майки и дъщери

Стил урок на седмицата: Деним и дантела в супер лятно дуо

Има ли нещо по-разхлаждащо от мисълта за голи крачета в ултра къси...

All fashion преди 9 години

Има ли нещо по-разхлаждащо от мисълта за голи крачета в ултра къси деним шорти, разхождащи се по крайбрежието, застигани от немирни, прохладни вълнички. Ами, всъщност не!

И, въпреки, че до морското ни бягство има доста време, не ни пречи да се доближим поне малко до въображаемото си, лежерно плажно Аз с помощта на чифт къси дънкови бермуди, oversize и с леко паднало дъно, за да ни е максимално комфортно под набиращите скорост слънчеви лъчи.

Комбинираме ги с леко транспарентен бял топ, неизменно придружаван от група вертикални дантели, който моментално добавя винтидж очарование на аутфита ни.

Скачаме в каубойските си боти и взимаме кореспондиращ клъч в camel гамата за лека уестърн закачливост, толкова любима през летните месеци.



Бижутата тук не са ни жизнено важни , затова можем да се задоволим само с един детайл – деликатно подаващ се колан-накит, а защо не и красиво етно колие, което би изпъкнало перфектно на фона на чистия ни, бял ансамбъл.

За всеки случай взимаме любимата си широка жилетка, бяла, разбира се, защото всички тайничко знаем, че скрие ли се слънцето, няма да се откажем от сгряващата й помощ.

Ето, че блаженият ни летен аутфит е готов, съблазнително бохемски и, едновременно с това, достатъчно семпъл да се впише в градския ни дрескод.



More All fashion