Следва

Стивън Сегал няма да намокри китарата си!

FINNEBASSEN ще взриви Cacao Beach

След като чухме невероятния Noir в София през пролетта, COMMA Group се местят на Cacao Beach, за да представят своята трета серия от събития Beach Banquet...

Music преди 9 години
След като чухме невероятния Noir в София през пролетта, COMMA Group се местят на Cacao Beach, за да представят своята трета серия от събития Beach Banquet!
 
Гостите този път са трима – FINNEBASSEN, MIGUEL CAMPBELL и THALLULAH, а датите, на които можете да ги видите и чуете, са съответно 18 и 19 юли и 30 август.
 
Специален гост на откриващото събитие от серията ще бъде Finnebassen. Норвежецът доби популярност с ремикса на парчето на Aaliyah If Your Girl Only Knew. Последваха Touching Me, ремикс на When Doves Cry на Prince, и What You Dо, които го превърнаха в един от най-актуалните и търсени артисти на електронната сцена в момента.
 
На втория ден, 19 юли, хедлайнер на следващото Beach Banquet парти ще бъде английският диджей и продуцент Miguel Campbell. През последните години той има участия в най-големите клубове и фестивали по света. Стилът му е смесица от дийп хаус с фънки и диско звучене. Световен успех продуцентът пожъна с парчето Something Special, ремикса на песента на Imany - You Will Never Know, и албума Back to Flight School.
 
Официалното закриващо събитие за летния сезон на Cacao Beach ще бъде с италиaнката Thallulah, която идва за първи път в България. Тя е автор на парчето Only My Love и има съвместни колаборации с испанския диджей, продуцент и собственик на Ibiza Global Radio – Jose Maria Ramon.
 
За warm up-а от българска страна ще се погрижи Andrew (BG).
 
Началото на партитата е 23:00 ч. Гест-листът е валиден до 00:30 ч. Ограничен брой промоционални комбинирани билети за 3-те събития на цена от 30 лв. все още може да намерите в мрежата на Eventim.bg  (http://bit.ly/1sLAiL2) - Германос, Пикадили, Office 1, OMV, ТехноМаркет, Usit Colors.
 
След изчерпването им, цената на комбинирания, както и на единичните билети, ще бъде увеличена!

More from View Sofia

More Music