Следва

Мода от червения килим - Escada

Jeckerson в Kult Look

Да правиш мода от 15 години и да постигнеш световна известност си е цяло чудо. Jeckerson са едни от малкото, които успяват...

All fashion преди 15 години

Да правиш мода от 15 години и да постигнеш световна известност си е цяло чудо. Jeckerson са едни от малкото, които успяват да създават от 1995 година насам линия облекла с перфектно качество, изчистени линии и семпъл casual дизайн, и това е ясно на всички.

Днес марката свързваме с мъжкa и дамскa серия панталони, които са се превърнали в едни от емблематичните модни италиански продукти, благодарение на специфичната платка, перфектния шев и кройка. На пазара се предлагат в многообразни цветове, като за есен/зима 2008-09 те залагат на модерно каре и ярките тонове на зелено, оранжево, червено, жълто и синьо.


 
В мъжката линия на марката за студения сезон присъстват сака в кадифе или от трицветно каре, якета тип бомбър и кашмирени жилетки в тъмносиньо на оранжеви точки, особено любими на цялата редакция.

За дамите Jeckerson предлагат сака в модерното лилаво, елегантни панталони от деним и рипсено кадифе, памучни ризи в пастелни тонове и нежни елегантни, но комфортни кашмирени пуловери. Всички дрехи са с перфектна кройка и са решени в луксозна и семпла цветова гама.

Марката предлага още обувки и очила, при които залага на изчистената и елегантна визия, но в същото време запазва спортния дух. В момента компанията Jeckerson има 600 магазина в Италия, като след закупуването й от Stirling Square Capital Partners пристъпи към развитие на международно ниво.

У нас мъжката и дамската линия облекло Jeckerson ще откриеш в новия бутик KULT Look, на първи етаж на ЦУМ.

More from View Sofia

More All fashion